Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FRATELE LUI PAUL STĂNESCU, DIRECTORUL ADR SV OLTENIA, A DAT PRAFUL DE PE ULIȚELE DIN VIȘINA PE NISIPURILE FINE DIN EGIPT!

25. martie. 2024

Alexandru Stănescu, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională SV Oltenia pare că odată cu noul post în care a fost impus de partid a decis să-și lărgească… orizonturile. A schimbat view-ul. Nu mai vrea la Vișina. A dat praful de pe uliță pe nisipuri fine. Ce baroni sau vătafi. Direct pe tărâmul faraonilor. Acolo și-a achiziționat anul trecut un apartament de 90 mp fratele secretarului general al PSD. În Egipt, Hurgada, considerată una dintre cele mai frumoase stațiuni litorale din Egip, situată pe malul Marii Rosii, la 500 km sud-est de Cairo. Mare cristalină este aici marginită de plaje acoperite cu nisip fin, așadar face toți banii. Chiar și în leasing, așa cum reiese din declarația de avere a coproprietarului, șoția directorului ADR SV Oltenia.

Reamintim că fratele lui Paul Stănescu a fost pus director la ADR SV Oltenia în octombrie 2022 în urma unui concurs pe care, la acel moment, cei de la USR l-au considerat trucat și chiar au solicitat procurorilor DNA să se autosesizeze în acest sens. Anterior, PSD a încercat să-l impună pe Alexandru Stănescu în comitetul de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) iscând un scandal de amploare, ceea ce l-a determinat să se retragă chiar cu puțin timp înainte ca judecătorii CCR să pronunțe o decizie la sesizarea de neconstituționalitate a hotărârii de numire.

Print

2 thoughts on “FRATELE LUI PAUL STĂNESCU, DIRECTORUL ADR SV OLTENIA, A DAT PRAFUL DE PE ULIȚELE DIN VIȘINA PE NISIPURILE FINE DIN EGIPT!

  1. Este dezamagitor si revoltator sa vezi cum un director al unei agentii importante cum este ADR SV Oltenia se comporta ca un adevarat baron, implicat in subterfele politice si abuzand de pozitia sa pentru propriul interes. Este trist sa vedem cum un om care ar trebui sa lucreze pentru dezvoltarea regionala, isi indreapta atentia catre lux si bunuri materiale, mai ales ca acestea sunt achizitionate din banii contribuabililor. Este de neinteles cum fratele secretarului general al PSD poate sa ocupe functii importante, fara a avea niciun merit in domeniile respective. Sper ca justitia va face lumina in acest caz si ca astfel de practici vor fi eliminate din politica romaneasca. Bravo USR pentru ca considerati actiunile lor trucate si pentru sesizarea depusa la DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!