Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ATÂT S-A PUTUT! ȘTIRBU DĂ UN NOU ORDIN PE UNITATE: URGENT, NUMĂRAȚI GROPILE ȘI GUNOAIELE DIN JUDEȚ!

20. martie. 2024

Știrbu și ai lui, câți s-au mai mai aciuat pe lângă, s-au luat cu reconstrucția și s-au trezit cu două luni înainte de alegeri că sunt goi de viziune. N-au nu pentru că ar fi pierdut-o sau le-a luat-o valul, n-au pentru că… nu posedă. Nici el, liderul autopropus, și de aici în jos, până la coadă, nici marea majoritate a candidaților cu care defilează pentru primăriile din județ. Exact cum se strică și peștele: de la cap! O campanie „pozitivă“, zice la manual, este una care se axează pe candidat, exprimând propriile idei politice, succese din trecut sau calităţi personale. Când n-ai nimic din toate acestea nu ai decât singură variantă. Intri pe campanie negativă în speranța că reușești să distragi atenția alegătorului de la lipsurile tale în materie de proiecte, de strategii de dezvoltare și-l focusezi pe adversar. Dai la lopată, sapi, și dacă totuși nu găsești, inventezi. Calomnia și minciuna nu sunt o noutate în campaniile electorale de la noi. La fel și agresivitatea. E drept că până acum am avut parte doar de agresivitate verbală. Așa zic susținătorii candidatului PNL la Primăria Slatina că l-au perceput cetățenii- doar agresiv- și asta a recunoscut-o el însuși. Fiecare rundă de alegeri a avut partea ei consistentă de ”murdărie” chiar dacă, statisticile(n.n. atenție, nu sondajele alea calibrate în sediul de partid!) arată că astfel de campanii nu au avut până acum succesul scontat. Și-au ratat ținta. Probabil acesta este și principalul motiv pentru care la prima oră Gigel Sorinel a comunicat pe grupurile interne un mesaj de maximă urgență! În atenția tuturor candidaților, care sunt(n.n. încă transpiră la firul ierbii să acopere toate localitățile), toată atenția pe grpile din asfapt și pe gunoaie. Nu, nu umane, astea sunt cunoscute, ci cele menajere. Cu titlu de exemplu a făcut el însuși, Știrbu, tiktokereală mai zilele trecute. E drept că a omis să spună despre propriul candidat de la Milcov că mai basculează din când în când(n.n cam des sau numai el, zic cetățenii!!!) pe acolo, dar, urmarea ordinului general valabil candidații liberali au obligația să trimită urgent poze din localitate, cu aspecte pe care primarul în funcție nu le-a rezolvat- gropi în asfalt, gunoaie, canalizare nefuncțională, școală sau dispensar dărăpănate!

E deja în criză! Gigel! De timp, nu altfel de criză, ferească Dumnezeu. Cine mai stă în drum de nevoile cetățenilor. Poate pe unii nu-i deranjează gunoiul celui de la Milcov, spre exemplu, poate pe alții nu-i frige deloc de hidranții de la CAO, și, cu siguranță, sunt localități unde cetățenii nu văd groapa din asfalt o prioritate pentru ei. Poate fiecare are o altă nevoie, o altă nemulțumire pe care și-ar dori ca viitorul primar să o rezolve. Așa și? Treaba lor! Știrbu și ai lui n-au timp de stat la povești cu cetățenii. Poate la alte alegeri dar azi nu. E criză și ca atare ”pe cai oștenii mei(n-avem cai, măria ta!), atunci… pe curând!”

P.S. Dacă mai iei în calcul și faptul că omul cu ziua pe post de candidat la CJ Olt nu doar că viziune zero ci și contact spre deloc cu județul de ani buni, atunci măcar niște poze cu gropi și gunoaie să aibă ca platformă program.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!