Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

UPDATE: AREST PREVENTIV 30 DE ZILE!// ILIE PETRE(RPH) REȚINUT 24 DE ORE ÎN DOSARUL ÎN CARE ESTE VIZAT ȘI PROCURORUL NEGRILĂ!

13. martie. 2024

Update: Judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Craiova și a dispus arestarea preventivă a omului de afaceri Ilie Petre.

Solutia pe scurt: În baza art. 226 alin.1 Cpr.pen rap. la art. 223 alin.2 Cpr.pen. admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind arestarea preventivă a inculpatului Ilie Petre pe o durată de 30 de zile de la data de 13.03.2024 până la data de 11.04.2024. În baza art. 230 C.pr.pen. dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Ilie Petre. În baza art. 275 alin.3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 13.03.2024.

Îlie Petre, unul dintre oamenii de afaceri vizați de perchezițiile desfășurate miercuri înclusiv în biroul și la locuințele procurorului Claudiu Negrilă a fost reținut de prcurorii PCA Craiova pentru 24 de ore. El va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. În cazul celorlalți ei au fost citați miercuri la parchet unde li s-a adus la cunoștință calitatea și acuzațiile, urmând a fi chemați pentru percheziția telefonică a telefoanelor.

Print

One thought on “UPDATE: AREST PREVENTIV 30 DE ZILE!// ILIE PETRE(RPH) REȚINUT 24 DE ORE ÎN DOSARUL ÎN CARE ESTE VIZAT ȘI PROCURORUL NEGRILĂ!

  1. Decizia luata de judecatorul de drepturi si libertati este pe deplin justificata, intrucat omul de afaceri Ilie Petre este suspectat de comiterea unor actiuni ilegale si retinerea sa ar putea duce la descoperirea unor noi dovezi in acest caz. Este important ca justitia sa fie facuta cu rigurozitate si fara perceptii eronate, pentru a garanta integritatea acestui proces. Speram ca acesta sa fie doar un pas inainte in cautarea adevarului si in aducerea la raspundere a celor care comit ilegalitati in lumea afacerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!