Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DEFINITIV: ÎNCEPE JUDECATA(FOND) ÎN DOSARUL FDI VITOMIREȘTI!

11. martie. 2024

Curtea de Apel Craiova a respins contestațiile fomulate de inculpații din dosarul FDI Vitomirești împotriva deciziei judecătorului de cameră preliminară de la Tribunalul Olt care a respins ca neîntemeiate cererile și excepțiile invocate de aceștia și a dispus începerea judecării cauzei pe fond. Decizia este una definitivă.

Solutia pe scurt: ”În baza art. 347 C.p.p. respinge contestaţiile formulate de inculpaţii Rotea Ion Robert, Vasile Andrei Nicolae, Tudose Maria Rodica, SC OLD &NEWS CONSTRUCT SRL, Ungureanu Mircea, Piţigoi Mirel Marian, Popescu Cornelius, Dineţ Teodosie Liviu, Trăneci Gheorghe, Vasiloiu Laurenţiu Filip, Barbu Mugurel Ştefan şi Antonescu Gigi Sandu, împotriva încheierii penale nr. 40 din data de 21.11.2023 pronunţată de Tribunalul Olt, ca nefondate. Definitivă.

Reamintim că pe parcursul prcesului pe cameră preliminară inculpații au reclamat, printre altele, încălcarea dreptului la un proces echitabil si a dreptului la apărare, judecătorul arătând însă că toti au beneficiat de asistenţă juridică din partea unui apărător ales, au fost încunoştiinţati cu privire la efectuarea actelor de urmărire penală, modalitatea stabilirii statului in faza de urmarire penala, din martor, in suspect, respectiv inculpat, fiind legala, inculpatilor initial martori fiindu-le adus la cunostinta ca au dreptul la nu declara si a nu incrimina.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!