Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

I-A TRECUT LUI ȘTIRBU OPOZIȚIA: DE LA FIRUL IERBII LIVREAZĂ #MERCATO PENTRU PSD OLT!

07. martie. 2024

Președintele autoimpus al PNL Olt pare că s-a lecuit. Sau l-au lecuit niște unii(?!). În oricare din cele două variante, după câteva reprize, scurte și cu efect spre deloc, în care a încercat să mimeze opoziția, bineînțeles în stilu-i deja consacrat de ani de zile(n.n. demagogie la greu!)s-a pierdut ca… președintele în ceață. I-a trecut… opziția. Pe surse, din anturajul celor o mână de susținători pe care îi mai are (n.n. momentan), aflăm că e plecat la firul ierbii. Ca președintele, în teritoriu, să facă, să dreagă, chestiuni organizatorice, complexe și mai ales cu efect în procent!

Până acum însă, pare că nici așa nu-i dă bine.Nu se aliniază deloc astrele. Sau o fi karma?! Cert este faptul că, orice pas în județ făcut de Știrbu se materializează în câte un #mercato bifat de PSD Olt. Cel mai recent, zic aceiași niște unii că n-ar fi ultimul, este cel al candidatului de la Deveselu, care după ce la precedentele alegeri le-a dat mari bătăi de cap social democraților, azi a ales să se lepede și el de noul val al PNL Olt. La cum evoluează lucrurile mai că ai fi tentat să crezi că misiunea lui Gigel Știrbu în județ e tocmai aceea de a găsi pentru PSD Olt cei mai bun candidați pentru locale. Cea mai grea misiune rămâne pe Slatina. Nu e imposibilă însă. Poate Știrbu și mai ales știe cum! Aici nu poate livra pentru că nu e cerere de la vecini, ca atare rămâne să găsească strategia… câștigătoare. Nu pentru PNL Olt/Slatina ci pentru mandatul de deputat! Bineânțeles că penru asta se joacă totul! Ținem aproape… #prin_el_însuși

Print

2 thoughts on “I-A TRECUT LUI ȘTIRBU OPOZIȚIA: DE LA FIRUL IERBII LIVREAZĂ #MERCATO PENTRU PSD OLT!

  1. Este trist sa vezi ca liderii politici se pierd in propriile lor minciuni si jocuri meschine, uitandu-se doar la propriul interes si ignorand nevoile cetatenilor. Presedintele autoimpus al PNL Olt a demonstrat inca o data ca nu are nicio credibilitate si ca este doar o marioneta in mainile altora. Prin actiunile sale, dovedeste ca nu este preocupat de binele judetului sau de directia in care mergem ca tara. In schimb, se ocupa de mercato-uri politice, trecand de la un partid la altul fara nicio remuscare. In astfel de cazuri, nu putem decat sa ne intrebam cum putem avea incredere in astfel de lideri. Nu ne ramane decat sa stam aproape si sa vedem care va fi urmatorul joc al acestui presedinte misterios.

  2. Acest articol reflecta clar si precis situatia actuala a liderului PNL Olt, care nu pare sa se mai regaseasca in lupta politica. Desi a incercat sa se prezinte ca lider al opozitiei, demagogia lui deja consacrata il face sa se piarda in ceata. Se pare ca si sustinerea din partea celor din partid este tot mai redusa, iar Stirbu nu pare sa se alinieze cu niciun partid. Insa fiecare aparitie a sa in judet se soldeaza cu un castig pentru PSD Olt, ceea ce ii da de gandit. Faptul ca si candidatii PNL Olt se leaga de noul val al partidului arata ca sirul esecurilor lui Stirbu continua. Aceste alegeri sunt o misiune dificila pentru el, chiar mai grea decat cele precedente. Se pare ca pentru el conteaza doar sa castige un nou mandat de deputat si sa se ridice prin el insusi. Vom vedea cum va reusi sa gestioneze aceasta situatie delicata. Ramanem aproape pentru a vedea care va fi strategia castigatoare, daca o va gasi, bineinteles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!