Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

A ÎNCEPUT CAMPANIA… DE VIZE: FLOTANȚII CARE FAC DIFERENȚA!

04. martie. 2024

Potrivit proiectului de Ordonanță de Urgență pentru comasarea alegerilor locale și europarlamentare pe 9 iunie, viza de flotant se va putea obține cu 60 de zile înainte de data alegerilor. Așadar, data limită pentru obținerea vizei va fi 10 aprilie, dacă Ordonanța va fi adoptată de Guvern.

Da’ cine mai stă în drum de… un vot?! Nici bine nu s-a uscat cerneala pe document că a și început în județ goana după … flotanți! Campania pe proiecte, pe strategii, pe idei, pălește! Viza de flotant devine o extraordinară monedă de schimb în preajma alegerilor, atunci când un candidat sau altul ar face orice pentru un vot în plus. Un vot în plus care, în contextul alegerilor dintr-un singur tur, nu doar că face diferența, chiar poate impune primarul localității. Știu asta și trag tare în acest sens în special primarii în funcție, indiferent sub ce siglă candidează. De altfel, cum arătam zilele trecute, președintele PNL Olt chiar striga mobilizarea pe grupurile interne ale partidului și chiar îndemna candidații ”să fie organizați”!

Nici cei care candidează din partea PSD Olt nu se lasă mai prejos deși practica vizelor nu e agreată de liderii de la Olt, afectați de acest fenomen în deosebi în localitățile mari, orașe- Municipiul Slatina fiind cea mai mare ”pepinieră” în special petru candidații din comunele limitrofe. A mai încercat Oprescu să împiedice asta chiar la precedentele alegeri europarlamentare. Ghinion, la-a auzit nimeni, ca și acum. Nici un ordin de partid nu e mai importnat decât un flotant. Acesta din urmă face toți banii și o face pe patru ani!

Print

One thought on “A ÎNCEPUT CAMPANIA… DE VIZE: FLOTANȚII CARE FAC DIFERENȚA!

  1. PENTRU CA TOT ATI ADUS VORBA DE OAMENI CARE UNA SPUN SI ALTA FAC, DE GIURA DE LA VAMA CE PARERE AVETI? UMBLA IN CONCEDIU MEDICAL CU DEMEZZO SA FACA CAMPANIE… INTELEG CA ESTE DOAR INAPT DE MUNCA DAR IN CAMPANIE POATE UMBLA PE TOATA STRAZILE DIN ORAS CU CAMPANIA 5 METRI CUBI DE APA – CEA MAI MARE TEAPA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!