Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PE (LIPSĂ)CONSECVENȚĂ, ȘTIRBU O COMITE DIN NOU: IERI HULEA TURISMUL ELECTORAL, AZI STRIGĂ MOBILIZAREA PE VIZE DE FLOTANT!

27. februarie. 2024

Deputatul PNL Gigel Ştirbu anunță că a depus un proiect de lege pentru „combaterea turismului electoral”, care prevede că nu mai pot vota pe listele electorale permanente persoanele care şi-au stabilit reşedinţa în circumscripţia electorală de mai puţin de un an înaintea datei alegerilor”, cam așa titra presa vremurilor în februarie 2021 când deputatul anunța cu sârle și trâmbițe depunerea proiectului.

Mai mult, pe pagina sa de socializare se arăta de-a dreptul revoltat de acest ”turism electoral” care viciază, domnule, grav votul în unele localități și de aici, nenorocire mare, este compromisă dezvoltarea acestora.

”Este inadmisibil ca prin votul astfel viciat din localitățile respective, de către cetățenii care nu locuiesc în comunitățile respective, să fie compromise programele de dezvoltare ale localităților! Stop turismului electoral!

Și-au trecut câțiva ani și a ajuns Știrbu să-și vadă visul cu ochii, acela de a fi uns președinte al PNL Olt, și… gata. Nu mai #susține #stop_turismului_electoral! Dimpotrivă! Azi, strigă mobilizarea în partid! URGENT!!!

Da, da, pentru vize și nu împotriva lor! Pentru că așa înțelege Gigel Știrbu consecvența! După cum bate vântul! Tt interesul poartă fesu’, la fel cum s-a întâmplat și cu votul pro liste comune cu PSD la europarlamentare deși mai să-ți rupă cămeșa de pe el în conferință când se declara contra. A zis, și în cazul vizelor, și în cel al listelor comune, că doar nu-l doare gura, nu-i așa?”

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!