Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

EL, CETĂȚEANUL: «Pe modelul hoțul strigă hoțul.. Viorel Nădescu omoară natura!»

22. februarie. 2024

Cetățeanul, deloc turmentat așa cum și-ar dori niște unii, vede, aude, trăiește în Drăgănești, se confruntă zilnic cu neajunsuri sau beneficiază deopotrivă de investiții. Tocmai de aceea, cu atât mai mult în perioadă electorală, vocea lui, a cetățeanului, este cea care trebuie ascultată înainte de oricare alta. Are sau nu dreptate, nu noi decidem asta!

« După ce a „aruncat” cu pietre în edilul din orașul său, cum că localitatea nu ar fi suficient de curată, Viorel Nadescu, candidatul PSD la funcția de primar al orașului este pe modelul hoțul strigă hoțul! Și pentru a întări cele spuse mai sus, dar și a sublinia iprocrizia și lipsa de credibiliatea a protagonistului, vă prezentam imaginile de mai jos!

Așa arată zona ” La tutun” , de pe malul râului Olt, perimetru ce face parte din fondul de vânătoare al eternului candidat. Fondurile de vânătoare neîngrijite pot avea consecințe negative grave asupra ecosistemului și sănătății populației. Ele pot duce la suprapopularea anumitor specii, dezechilibrând echilibrul natural al ecosistemului și afectând biodiversitatea. De asemenea, pot apărea probleme legate de transmiterea bolilor de la animalele sălbatice la om, precum și riscuri pentru siguranța publică atunci când animalele sălbatice se apropie prea mult de zonele populate. Este important să existe reglementări și practici adecvate de vânătoare pentru a gestiona responsabil populațiile de animale sălbatice și pentru a proteja mediul înconjurător.

Aloo, garda de mediu?! »

Print

One thought on “EL, CETĂȚEANUL: «Pe modelul hoțul strigă hoțul.. Viorel Nădescu omoară natura!»

  1. Este cu adevarat dezamagitor sa vezi ca un candidat la functia de primar, care ar trebui sa reprezinte interesele cetatenilor, este mai preocupat de propriul sau interes si de indeplinirea propriilor sale pofte si vicii. Daca nu poate sa gestioneze corect si responsabil un simplu fond de vanatoare, cum putem sa ne asteptam sa aiba grija de administratia locala si de bunastarea comunitatii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!