Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SALVAȚI STRUȚUL! ȘI-A ÎNFIPT ȘTIRBU CAPUL ÎN NISIP MAI ADÂNC DECÂT EL!

21. februarie. 2024

 ”Deci, dacă ar fi după mine, dacă de mine ar depinde votul menţinerii acestei coaliţii, această coaliţie ar fi desfiinţată începând de ieri. Dacă în PNL, şi în PNL aşa se tratează lucrurile, se va supune la vot continuarea acestei alianţe, eu am un singur vot, eu voi vota împotrivă”, declara public de curând Gigel Știrbu, în calitate de președinte al PNL Olt.

DECI! Nu s-a supus la vot continuarea alianței, mai mult de atât, s-a supus la vot candidatura pe liste comune PSD-PNL. Cum ar zice Ciucă, în pat la europarlamentare!

DECI! Știrbu a avut un vot. Și ce-a făcut cu el? Nu ce-a anunțat publi bineînțeles, așa cum ne-a obișnuit deputatul (ne)asumat. La votul pentru comasarea alegerilor și liste comune la europarlamentare cu PSD, 58 de lideri PNL au votat pentru, 6 au votat împotrivă. Aceștia sunt  Ilie Bolojan, Florin Birta, Ioan Turc, Robert Sighiartău, Florin Câțu și Cristian Buican.

DECI! Nu, nu, nu l-am omis pe Gigel Știrbu. N-a votat împotrivă, era ocupat să-i facă concurență struțului, care bagă primul capul mai adânc în nisip. Acolo unde de altfel a fost în totdeauna. În numele mandatului, doar pe demagogie ieftină!

DECI! Pe 9 iunie, umăr la umăr la europarlamentare Știrbu și Oprescu, De Mezzo și Moț, PSD și PNL! Nici ”ghena” nu mai e ce-a fost! Nu mai miroase…

Print

One thought on “SALVAȚI STRUȚUL! ȘI-A ÎNFIPT ȘTIRBU CAPUL ÎN NISIP MAI ADÂNC DECÂT EL!

  1. CUM SI A INFIPT CEL FARA DINTI CAPUL IN PAMANT ASA SI A INFIPT SI GIURA LIMBA IN SPATELE LUI DEMEZZO… STITI VREUN OPORTUNIST SAU TRADATOR MAI MARE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!