Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STOP DEZINFORMĂRII: CETĂȚENII JUDEȚULUI OLT NU PLĂTESC APA PLUVIALĂ!

15. februarie. 2024

Având în vedere ultimele informații false, lansate în spațiul public și pe rețelele de socializare de către competitorul electoral PNL, prefectul de Olt, Mario de Mezzo, Compania de Apă Olt face următoarele precizări:

”Începând din anul 2017, cetățenii din municipiul Slatina și din orașele și comunele din aria de operare nu plătesc apa meteorică preluată în sistemul public de canalizare ( apa pluvială), conform Hotărârii A.D.I. Oltul nr.28/30.03.2017, județul Olt fiind printre puținele din țară unde s-a luat această hotărâre;

Agenților comerciali și instituțiilor publice din unitățile administrativ teritoriale din aria de operare li se facturează apa meteorică preluată în sistemul public de canalizare, în conformitate cu prevederile din Legea 241/2006 -Legea serviciului de alimentare cu apa şi de canalizare, cu Ordinul 88/2007 al președintelui A.N.R.S.C., a standardului SR 1846-1/2006 şi a Regulamentului serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, al localităților din aria de delegare a S.C. Compania de Apă Olt S.A, aprobat prin Hot. Nr. 30/31.10.2017 a Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă şi de Canalizare „OLTUL”.

Având în vedere cele explicate mai sus, reiese că, în calitatea sa oficială de prefect, Mario de Mezzo a lansat din nou, informații false în spațiul public și pe rețelele de socializare, mințind și dezinformând cetățenii din municipiul Slatina, dar și pe toți beneficiarii serviciilor de apă și canalizare furnizate de Compania de Apă Olt.

Nu este prima dată când prefectul de Olt Mario de Mezzo minte în legătură cu activitatea Companiei de Apă Olt și de aceea solicităm public, din nou, reprezentantului Guvernului României în județul Olt să renunțe la atacurile de competitor electoral PNL, la dezinformări și minciuni care nu servesc interesului cetățenilor din municipiul Slatina, ci numai scopului său de a se promova și câștiga capital de imagine.”

”Apa” a mai fost subiect electoral și în alte orașe, iar după patru ani se poate observa că totul a fost numai circ politic! Refacerea infrastructurii de apă și canalizare, îmbunătățirea calității apei și a serviciilor oferite nu se pot realiza decât prin accesare de fonduri europene, proiecte ample și lucrări complexe care produc disconfort azi pentru confortul, siguranța și sănătatea de mâine a cetățenilor din municipiul Slatina și din județul Olt!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!