Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DEFINITIVE ÎN FAMILIA DOLDUREA: TATĂL SE LANSEAZĂ LA CANDIDATURĂ PE MÂNA PSD OLT, FIUL RĂMÂNE ÎN AREST LA DOMICILIU PE DECIZIA TB!

13. februarie. 2024

În timp ce tatăl, Ion Doldurea, și-a anunțat zilele trecute candidatura pentru un nou mandat de primar al Caracalului cu susținerea totală a PSD Olt, fiul, Ionuț Doldurea, a mai primit o definitivă din partea judecătorilor de la Tribunalul București. Instanța a respins definitiv cererea acestuia și a asociatului său de revocare a arestului la domiciliu.

În ceea ce-l privește pe Ion Doldurea, acesta a anunțat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD Caracal, că va candida pentru un nou mandat din partea PSD, după ce în august 2023, în urma tragediei de la Crevedia(n.n.depozitul de GPL al firmei fiului-al firmei Flagas SRL) soldată cu 6 morți și 46 de răniți, a încercat un joc de imagine cu o așa zisă suspendare din toate funcțiile politice. Doar joc, azi vine confirmarea acestui fapt, oficial, atât de la Doldurea cât și de la președintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Nu e prima dată când… mortul e de vină, din păcate!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!