Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

NOUL VAL PNL OLT, PE PERSOANĂ FIZICĂ SAU PE… SABOTARE?!

23. ianuarie. 2024

Ceea ce s-a dorit a fi prezentat opiniei publice ”noul val” care nu doar să revoluționeze scena politică de la Olt dar să ducă PNL(Olt) pe cele mai înalte culmi ale… gloriei, se prezintă, tot mai mult ca ceea ce este în realitate, niște găști restrânse, adunate toate într-un grup organizat, fiecare #prin_ei și #pentru_ei #înșiși.

În postare, pe pagina oficială(n.n. pentru ochii lumii zic niște unii), este anunțată ”prima acțiune din ușă în ușă pentru susținerea referendumului local propus de PNL Slatina: primii 5mc de apă gratuit pentru fiecare gospodărie”. Trecând peste faptul că acțiunea își are rădăcinile mult în timp, de pe vremea când Vâlcov era la Primăria Slatina- ”5 mc apă, țeapă”(n.n. apel la memorie, nu a pesediștilor că e scurta!)- și că finalitatea va fi zero(n.n. ștei și inițiatorul că-i pură campanie, tertip pentru a intra în casele slătinenilor, dar nu finalitatea îl interesează ci campania!!!) demrsurile ”echipelor” se fac în numele cetățeanului Mario De Mezzo de la Prefectura Olt. Ca să nu vorbim vorbe așa cum o face individul în cauză atunci când neagă acest aspect, mergem pe materialul clientului. Și ce zice, pe grupul intern, chiar vicepreședintele pus de De Mezzo la PNL Slatina? Zice fix ceea ce consemnam mai sus. Că această campanie de strângere de semnături nu e pentru PNL Slatina, este pentru omul de la Prefectură, ”să se audă cât mai mult în oraș(pân’ la taxatoare) de proiectul lui ca prefect ci nu ca președinte PNL.”Așadar, game over!

Cel autoproclamat candidat al PNL Olt la Primaria Slatina, nu doar că folsește poziția de la Prefectură pentru a intra în cât mai multe case, nu doar că face uz de niște tabele pentru a configura baza de date pentru Slatina, dar pare că deja suflă în iaurt. A mai fost candidat, a mai plecat cu coada între picioare iar ”parteneriatul” cu Știrbu poate însemna orice mai puțin… siguranță sau încredere. Și d’asta campania se face pe persoană, în permanență cu bagajele la ușă!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!