Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

HAI PE TIKTOK! #VALUL CA VALUL, DA’ CU STATUTUL PNL CUM RĂMÂNE?!

10. ianuarie. 2024

Cu mare emoție, cu și mai mare bucurie și cu la fel de puțină susținere(atât s-a putut…), cel mai tiktoker din câți a avut PNL în istorie(n.n. e de național, n-are partidul altu’ n țară care să-l depășească la măscăreală) a convocat ”noul val” de la Slatina la hotel. Nu, nu, nu mai face filmulețe penibile. Cel puțin nu azi. Încearcă să organizeze ceva, numit generic alegeri după cum se arată în invitația transmisă.

De ales se vor alege, că trebuie(n.n. că-i obligatoriu conform calendarului stabilit de liderii de la centru) la fel cum se întâmplă și cu neghina din grâu, însă înainte de începerea lucrărilor… plenarei, cu statutul stă bine interimarul de la Slatina? E pe statut sau pe lângă el? Art.25 a avut curiozitatea să-l citească măcar vreunul din prietenii săi din gașca zurlii(n.n. fie chiar și ăia imaginari…), sau toate acțiunile/deciziile, începând de la dizolvarea organizației(n.n. situație valabilă și la Slatina, și la Piatra ș.a.m.d) și până la cea de azi sunt lovite de nulitate?!

Întrebăm nu dăm cu parul, doar cu titlu de exemplu, dacă s-au respectat termenele între decizia de dizolvare și cea de validare. Documentele zic că nu! Sau se întâmplă situația de la prefectură cu ordine antedatate pe… genunchi? Pentru că, nu-i așa, înainte de orice ambiți și interese personale sau de gașcă, primează legea. Cu siguranță prefectul, maestru de tiktok(ăreală) și de ceremonie, garantul respectării legii în județ nu doar în PNL Slatina/Olt, n-ar organiza alegeri nestatutare. Că-i place mascăreala și-o practică din zori și până’seară a demonstrat-o cu vârf și îndesat! Dar să organizezi o mascaradă aruncând la gunoi chiar statutul partidului de pe urma căruia ai căpătat o funcție(n.n și mai vrei) și să sfidezi încă o dată acea mână de liberali autentici care s-au încăpățânat să mai rămână în partid deși nu îmbrățișează politica ”noului val” după ce i-ai umilit avansând în funcții indivizi racolați de nicăieri precum Bălașa-secretar, Ionică-vicepreședinte (n.n.și exemplele pot continua) nu doar că nu e demn de un urmaș al Brătienilor dar nici măcar la PSD nu se practică. Asta având în vedere percepția lui Gigel Știrbu(azi șeful lui politic) că  De Mezzo ”rămâne un pesedist pe viață” chiar și după numai cinci minute în acest partid, neschimbată în mod cert nici azi. Pentru că, nu-i așa, domnu’ Știrbu e om cu prințipii și nu le schimbă cum bate vântul, e consecvent în cuget și-n simțiri, doar se face frate cu dracu’ să treacă… alegerile!

Așadar, pe statut înainte ca bravii… brătieni sau tot pe măscăreală ca ”noul val”?!

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!