Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CÂRLANI DIN PSD OLT, FIȚI GRECU! CĂTĂLIN GRECU! CU SONDAJU’ PE CALIBRARE…

20. decembrie. 2023

Să fie bine, să nu vă fie rău, cârlani social democrați din toate cotloanele județului, fiți ca Grecu dar mai ales faceți ca el! Pe persoană fizică în primul rând! Acesta-i punctul de pornire, mânat în luptă de interes personal, cu zerouri în coadă normal. Next, alegeți-vă o umbrelă la umbra căreia să vă adăpostiți. Una cu greutate care nu se întoarce după vânt, cum ar fi spre exemplu Paul Stănescu. Cu victimizare, cu slugărnicie, căruța se umple de la sine(n.n. sau din ordin de la… împărăție) iar de aici, cu vânt în pupă te duci tare cu sfidare chiar și până la baron dar mai ales peste el!

N-a transpirat Grecu nici pentru mandatul său de deputat(n.n. nici n-avea rost de vreme ce a avut partidul pe post de om cu ziua, trăiască Stănescu!), cum s-a agitat pentru sondajul de la Drăgănești. În numele deontologiei, sondajele căci au fost două. La primul i-a dat grav cu rest și lui Pieleanu care s-a văzut nevit să stopeze culegerea datelor după ce oamenii săi din teren au fost asaltați de ”niște unii, niște susținători” ai lui Nădescu dornici să completeze cât mai multe chestinare. ameni cu spirit civic, domne’, că doar nu crede cineva c-au fost impulsionați de la spate de vreun candidat să ”calibreze” balanța! Nu, nu! Au auzit c-a venit sondjul la ei în oraș și s-au dus să-l întâmpine! Nici al doilea n-a fost unul fără astfel de imixtiuni dar cel puțin a fost dus până la capăt. S-a numărat, greu dar au reușit, și, ce să vezi, Nădescu e bine! Zic surse că procentele cu care sondajul buclucaș îl dau pe partenerul de afaceri al deputatului PSD Olt, Cătălin Grecu, înaintea actualului primar ar fi mai mici decât marja de eroare. Însă, negru pe alb, scrie și, dacă scrie, cei doi au bătut deja cu pumnul în masă. Războinici și chiar mai mult decât atât, amenințători! Că au procent, că au susținători, dar mai presus de toți și toate(n.n. și de partid, și de alegători)că au bussines-uri de care trebuie avută grijă(mare grijă, totuși…)

Teoretic, mingea în cazul desemnării candidatului unei localități ar trebui să fie în terenul președintelui de partid, al conducerii. Practic, cel puțin în cazul de față, unul nou mai ales pentru PSD Olt, președintele pare că e puțin mai mult în offside. Mingea la Grecu… poarta la Primăria Drăgănești! Vedem, vorbim, încă se joacă!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!