Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV RĂMÂNE LA RAHOVA ÎN REGIM ÎNCHIS!

18. decembrie. 2023

Judecătoria Sectorului 5 a respins definitiv cererea prin care Darius Vâlcov cerea instanţei de judecată să reanalizeze criteriile care au stat la baza stabilirii regimului său închis de detenţie de către o comisie de la Penitenciarul Rahova, în sensul de a fi încadrat pe semi deschis. I-a fost în schimb admisă cererea de modificare a datei la care va fi reanalizat regimul în care va executa pedeapsa.

Solutia pe scurt: În baza art. 39 din Legea nr. 254/2013 admite în parte contestaţia formulată de petentul condamnat Vâlcov Darius Bogdan împotriva Încheierii nr. 914/2023 a Judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova (dosar nr. 950/2023). Desfiinţează în parte încheierea nr. 914/2023 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova şi rejudecând: dispune ca termenul de reanalizare a regimului să fie la 13.05.2024. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă.

În 2 mai 2023, Darius Vâlcov a fost condamnat definitiv de către instanța supremă la șase ani de închisoare într-un dosar în care a fost trimis în judecată în mai 2015 și în care fusese condamnat în prima instanță la opt ani de închisoare. El este încarcerat la Rahova din luna august când a fost preluat din Italia şi adus sub escortă în ţară,

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!