Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

POPA S-A MUTAT CU FAMILIA LA LOCTRANS, ZICE TIKTOKER-UL DE MEZZO…

04. decembrie. 2023

Zice băiatu’ în blugi pe pe TikTok(n.n. a se citi De Mezzo) că la Loctrans, compania publică de transport a Municipiului Slatina, se întâmplă nasoale pe banul public de jumătate de an de când s-a schimbat conducerea. Că s-au făcut încadrări pe bandă și mai ales pe sprânceană. Adică pe linie de rudenie chiar cu directorul societății. A început cu fratele, cumnata, a intrat în pâine și-o nepoată în acest timp relativ scurt. Ba chiar și soacra directrului și-a găsit loc călduț zice tiktoker-ul. Reuniune de familie ai zice. Dacă-l mai pui la număr și pe finul finului și încă un vecin… umpli sala de ședința doar cu familia. Iar ștatul de plată duduie că e pe buget public și duce.

Trebuie să recunoaștem că e o adevărată performanță ceea ce s-a întâmplat la Loctrans în aceste luni, ce cu greu poate fi egalată. Aici da, s-ar putea face încadrarea la vătaf… CSF, așa se întâmplă când semnalizezi să dai bine la baron dar iți cad scheleții din dulap fix în moalele capului!

P.S. Erată pentru TikTok, finul Grecu e cu ștate vechi în societate, nu l-a adus nașu’!

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

11 thoughts on “POPA S-A MUTAT CU FAMILIA LA LOCTRANS, ZICE TIKTOKER-UL DE MEZZO…

 1. Erata: finu Grecu e angajat de nașu lu’ nașu, deputatul Grecu, fost director al Loctrans și l-ar fi pus chiar director general în locul lui, dar nu avea nici experiență, nici studii, așa că s-a mulțumit să-l facă director tehnic (tot fără studii evident, că nu bagă nimeni de seamă).

 2. Adevărat ce este acolo în Loctrans, cu greu mai găsești în altă parte. Își bat joc de angajati, au dat afară o grămadă de oamenii competenți ca să-și facă loc la aghiotanții lor. Dacă ai curajul să îți ceri vreun drept sau să-ți spui vreo problemă deja ești vizat ai gura mare și caută sa te dea afară.Se lucrează numai în stres și în batjocură și toate pleacă de la directorul tehnic Grecu.

 3. Și a pus cineva întrebarea de ce directorul economic de la SC loctrans a rămas în continuare pe funcție După ce a ieșit la pensie a primit și salariile compensatorii de peste 500 de milioane și în continuare primește peste 150 de milioane salariu Oare nu mai există contabili în județul Olt Cine o ține în brațe directorul tehnic primește și el peste 150 de milioane Nu mai spunem de alte bonificații care beneficiază toate posturile de la personalul Tesa în proporție de 50% care au fost pentru studii medii au fost transformate în studii superioare Pentru anumite Doamne mai speciale

 4. V ați pus întrebarea vreodată Cum este posibil să ai un consiliu de administrație format din șase membri care nu au făcut nimic pentru societate niciodată doar au încasat banii lunar mai precis câte 25 de milioane de membru la 57 de angajați De ce este risipa aceasta pe cine interesează Popa Emil Costin a fost foarte supărat când a auzit că iau decât atâta și au căzut de comun acord să le mai pună câte 5 milioane ,pentru fiecare vătaf să nu îi bată soarele în cap degeaba .Acești membrii care sug banii societății Loctrans sunt :Marinescu Emil Virgilius marele vătaf Președinte,Iancu Dragoș ,Avram Elena Daniela .Dascălu Claudiu, Diaconu Gheorghe și Roșca Claudiu. Să vă fie rușine. Luați mâna după banii Loctransului lipitorilor

 5. De curând am aflat că la SC Loctrans SA se află trei persoane care nu fac nimic în societate dar nimic .Încasează o grămadă de bani, ne punem întrebările:Cine îi ține în brațe ?Cum este posibil așa ceva? Directorul general a cerut vreodată de când a venit în funcție o notă informativă să vadă și dumnealui ce face fiecare în parte dacă își merită acești bani pe care îi primesc degeaba primul este Ghenea Minodor este omul directorului economic îl trimite după pătrunjel după leuștean îl trimite după balsam pentru rufe de spălat îi încălzește mâncarea la serviciu și restul timpului se uită pe filme deocheate toată ziua nu îl întreabă nimeni de nimic oare este posibil al doilea este :Soaica DaianaNicoleta freacă menta pentru ce ai și apoi după ce îl face le dă colegilor când sunt răciți efectiv nu face nimic se miră colegii cum de nu vede nimeni acest lucru pentru ce încasează atâția bani poate să mai treacă câțiva ani să mai pună ceva pe ea cu ajutorul mătușii sale fost viceprimar.Cel deal treilea personaj care nu face nimic este Pârvu Smarandache este omul directorului tehnic l a ajutat cu mulți bani foarte mulți bani și de atunci,de când l a ajutat pe directorul tehnic cu bani ,am înțeles că au rămas frați de cruce ,numele lui de scenă este/ CEAUN/ Oare nu vede nimeni pe acești oameni Ce oameni? Șarlatanii fac umbră pământului degeaba. Vă întreb dragi slătineni ;Cum este posibil așa ceva?

 6. Mai nou au dat bilete pe sustache la anumiți șoferi de-ai lor angajați cu condiția să intre în sindicatul de familie,în ciuda existenței unei decizii ca șoferii nu mai au drept să vândă bilete pe autobuz.,Ca să-i momească să nu iasă din sindicatul domnului Grecu Dan zis și sindicatul la familia,ca doar sunt o familie intreaga acolo în Loctrans. Se face jaf pe banul public acolo pe autobuze nu se taie niciun bilet de către acei șoferi speciali, cu știrea conducerii. Probabil îi împart cu Dan Grecu zis și păcănele.

 7. Alooo să se sesizeze domnii de la ANAF ca nu se taie niciun bilet mai ales pe Lini 4 cea cu SATU Nou și multe alte linii unde nu există controlori de bilete.

 8. Bună ziua oameni buni, chiar nu vede nimeni ce se întâmplă la SC Loctrans SA, sunt atâtea mașini electrice trase pe dreapta vă întreb și eu; Pe ce criterii se fac angajări ?Și de ce angajările la SC Loctrans le face directorul tehnic Grecu Dan Marian? Așa zisul cap de maimuță. Cum este posibil? El nu știe nimic, nu se pricepe la nimic .Contează câtă experiență ai? Dacă ai mai lucra pe autobuz? Sau pe mașini mari ?Important e să te înscrii la el în sindicat adică la cap de maimuță .În rest ce s- o ține se ține ,ultimul angajat este Petre Ion omul a vrut să plece de câteva ori din prima zi a lovit mașina i-a rupt o oglindă la o mașină electrică, la o săptămână i- a strâmbat scara tot la o mașină electrică ,acum câteva zile i- a spart geamul din spate la o mașină electrică .Omul nu vrea să mai stea, dar i -a spus directorul general așa zisul Spărgătorul de familii Popa Emil Costin fiind la a patra femeie a reușit ca la ultima femeie pe care a luat -o să- i despartă familia fetei un criminal Despre ce vorbim i -a promis că nu va plăti nimic că face parte din Sindicatul lor este posibil așa ceva cum ai curajul să lași acest om să conducă autobuz în continuare după atâtea pagube aduse societăți .Cine le suportă aceste pagube aduse societați? Oare directorul economic Staicu Pătru Cristina nu vede nimic, dar ce să mai vorbim ea fiind hoața, hoațelor se poate afla totul despre ea printr -un simplu Click pe Google Du -.te la pensie și lasă -ne

 9. Directorul tehnic Grecu Dan ,de la Loctrans este un păcălici și un parșiv, sa folosit de ingineri să-i facă proiectele, ca să termine facultatea ca nu era în stare, și după ce a venit Nasu la putere i-a dat afară. Nu are scrupule un om de nimic. Îl ține fratiso in brațe și în funcție Cătălin Grecu, care la rândul lui și el a fost director general la Loctrans. O asociație cu conotații familiare a ajuns această companie publică.

 10. De câteva zile acum la început de an, cei de la loctrans, ies la niște controale prin autobuze și ne întreabă pe noi călătorii dacă avem bilete, dar pe șoferi ca ne iau banii și nu ne taxează niciun bilet și toți banii îi bagă la ei în buzunare , nu îi întreabă nimeni nimic. Ar trebui si ei să fie trași la răspundere să li se facă gestiune ceva , dar probabil sunt pe mâna cu cei de la conducere și împart banii între ei.

 11. Bună ziua, eu stau în Satul Nou și circul foarte mult cu linia 4, unde nu există controlor de bilete în autobuze , vreau să spun ca se face japcă pe față din partea unor șoferi ,care ne cer bani fără să ne dea bilete de călătorie. Dacă cumva întrebi de bilet te mai iau și la mișto sau îți dau câte un bilet șifonat rupt în bătaie de joc, probabil îl adună după jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!