Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SPRE VIZUINE, CU VIZIUNE, DE LA ȘTIRBU REGIONALUL ȘI INTERIMARUL…

28. noiembrie. 2023

Pentru prima dată de aproape juma’ de an de când cu sapa și lopata, și buzunarul prin de scămuțe adunate pe pe reverul sacului lui Ciucă al nostru, s-a croit pe organizația PNL Olt să-i facă și să-i dreagă(n.n. de bine, de sănătate) regionalul interimar fără voia lui, lovește public. Lovitură de… teslă din prima. Își dă singur cum nici un vătaf din zonă n-ar putea să o facă. Cu viziune înainte, birjar(n.n. cu materialul clientului și tot plini de dentolgie pe piept fratele meu )!

Ca mortu’ colacul așteaptă și Știrbu să scape de poziția de șef al PNL Olt(n.n. care implică nu doar responsabilitate și implicare la firul ierbii ci și cheltuieli substanțiale) și să revină la vechile metehne- o sfoară poate pentru o funcție, poate o sponsorizare pentru un ONG(upsss!), mai și un un băț printre gard… s.a.m.d. În mod cert, potrivit propriei viziuni, el însuși nu are cum să fie președintele ideal pentru PNL Olt la acest moment de ”restart”. Nu doar că singura încercare de a fi ales s-a dovedit un fiasco(n.n.2010) deci șanse spre deloc să primească votul de încredere chiar dacă pune delegații cu mâna bob numărat, dar nu încadrează nici măcar în propria-i viziune despre ceea ce are nevoie partidul.

”Dacă mă întrebați despre cum văd eu profilul viitorului președinte, vă pot spune că trebuie să fie un om care să pună pe primul plan interesul organizației și nu interesul personal, pentru că de asta suntem în această situație. Trebuie un om care să unească și să nu dezbine, care să aibă ca principale priorități dezvoltarea si creșterea organizației și nu interese ce țin de dezvoltarea propriilor afaceri, pentru că, atunci, cu siguranță ești supus șantajului și presiunii pentru a face înțelegeri ce duc la slăbirea structurii politice pe care o conduci.”(VIZIUNE ȘTIRBU- interviu oltalert).

Nu se încadrează la… profil. La interes pe primul plan e cel personal-începând cu mandatul de deputat și cntinuând cu altele care există dar n-au fst încă prezentate(urmează!), să unească n-are nici șansă, lucru demonstrat atât prin plecările la PSD Olt(#mercato) cât mai ales prin dezertările din BPJ -ul încropit de el însuși cu oameni aleși la fel, cu prpria-i mână. Cât privește înțelegeri politice(n.n. tot pe interes) a picat și aici testul în urmă cu ceva timp când s-a dus cu căciula-n mână la Oprescu(n.n. da, da, fix la ”vătaf”) îngrijorat de propriul mandat de deputat amenințat de creșterea AUR. Așadar, nu s-ar vota nici el pe el! Rămâne tot la sfori și pentru asta va face lobby în favoarea celui ce se va dovedi cel mai slugarnic!

Next level, tot cu tesla în moalele performanței pe care, atenție, trebuie să o obțină cei ce vin cu restartul. Nu, nu el! El cere asta pentru că fără performanță se duce deputăția și lada de gunoi a istoriei e doar la o aruncătură de băț. Așadar, reformatorii(n.n. niște unii le zic ”marionete alese… statutar”!) trebuie să obțină ”multtt” în anul electoral ce bate la ușă. Mult ce și pentru cine? Mulți primari, mulți consilieri și implicit multe voturi să se încheie măcar mandatul de deputat. Fără număr, fără procent că e periculos rău să stabilești un targhet pe care ești conștient că nu ai șanse să-l atingi, mai ales cu sabia deasupra capului- în cazul că nu realizează procentajul avansat la centru, șefii de organizații riscă să își piardă funcția(3 noiembrie Sinaia).

În linii mari, cam așa s-a murdărit Gigel Știrbu de deontolgie despre PNL Olt(despre ipocrizie nu-și mai are rost discuția, se știe!) în prima ieșire publică de când s-a pus pe ”restartat” (n.n.restul sunt din șabloanele postate de PNL pe paginile de socializare).

#prin_el_însuși și atât!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!