Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

S-A ÎNTORS VICELE DE LA BALȘ, S-A ÎNCHIS CASA DE CULTURĂ!

20. noiembrie. 2023

S-a suspendat modificarea la Primăria Balș. După ce, instanța a respins definitiv cererea depusă de vicele Pendiuc de suspendare a hotărârii Consiliului Local Balș prin care a fost demis din funcție, pe fondul cauzei(n.n. anulare act administrativ) judecătorii Tribunalului Olt au decis suspendarea efectelor HCL nr.90/31.05.2023, până la soluţionarea definitivă a cauzei privind anularea acestui act. Decizia fiind una executorie de drept, vicele a revenit pe post.

”Admite cererea de suspendare a executării HCL nr.90/31.05.2023. Dispune suspendarea efectelor HCL nr.90/31.05.2023, până la soluţionarea definitivă a cauzei privind anularea acestui act. Executorie de drept”

Însă, momentan, nu are unde să-și exercite atribuțiile ce i-au fost delegate de primar. Casa de Cultură s-a închis! Așadar, Pendiuc nu prestează, dar încasează. Dar, partea plină a paharului, are acum din ce să-și plătească ratele la bănci, însumând puțin peste 5000 lei lunar. Plină pentru Pendiuc. Pentru bălșeni… aia e, să-și plătească taxele și impozitele că băncile nu așteaptă prea mult…

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!