Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ÎNCROPEALA(BPJ PNL OLT) LUI GIGEL! BUNĂ DIMINEAȚA, OPTIMIȘTII…

09. noiembrie. 2023

După ce miercuri dimineața s-au trezit prin ei înșiși contagios de optimiști la îndemnul regionalului interimar la Olt, Gigel Știrbu, pentru ca seara să se culce uniți pentru viitorul social democraților, liberalii(n.n. câți au mai rămas cu ștate vechi), au mai încercat-o și joi. La fel de matinal, după ce în BPN(on line) al PNL s-a votat lista BPJ al PNL Olt(n.n. cu mici modificări față de cea de miercuri din motiv de…#mercato), încropită de Știrbu nu după chipul și asemănarea sa ci după ce s-a găsit, de pe unde s-a găsit până a reușit să completeze la număr, s-a dat cu bună dimineața, nu cu același contagis optimism ci mai anemic, cu speranța că vor porni pe un drum încununat de succesuri!

Bună dimineața dragi colegi, astazi a fost validat Bpj-ul Pnl Olt,în sedinta Bpn cu o singura abținere,bănuiți a cui! În speranța că acest drum va fi unul plin de realizări și succese va urez o zi reușită și ne vedem diseară!

Doamne ajută de la Daniel de pe Plapcea, să fim sănătoși cu toții de la Vasile de la Studina și… la pas în județ. Știrbu că… (csf) așa e când ești președinte. Nu mai tragi sfori de la capitală în timp ce alții își tocesc pantofii la firul ierbii ca să ți se închidă mandatul. Iei drumul județului de la Slatina spre Coteana via Radomirești(n.n. colegiul de odiniară-6), să te întorci la timp pentru prima ședință ”prin ei înșiși”. Poate racolezi vreun mânz rătăcit(n.n. cârlanii sunt pe o treaptă mai sus, uniți pentru viitor) sau poate încropești măcar o organizație(n.n. tot la număr) ori nici una din cele două dar cel puțin ai mimat activitatea unui președinte de partid. Pe seară, tot cu circu’, tot așa. Marian Vasile își asumă Caracalul, Ionel Obretin la Corabia și nimeni altul decât De Mezzo la Slatina. Aici, se asezonează cu Bălașa, da, da din nou, new entry George Ionică și Iani Mihalache. Până la organizarea alegerilor- 19/20 decembrie, în poziția de secretar general stă Oproiu(n.n altu’ de unde, dacă prima opțiune- Hmorean- a picat…) și Nedelcu sub(adjunct).

Vineri urmează a doua încropeală, pe Slatina, la fel ca și cea de la județ, cu ce e că… de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

În rest… să-i lăsăm să se cunoască mai bine, prin ei înșiși ș’apoi revenim. Pe reformare, cu gașca de optimiști, gașca zurlii și ce se coagulează pe Plapcea!

P.S. #nu-i_așa_că_am_avut_dreptate?

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!