Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

TOAMNA SE NUMĂRĂ… REEVALUĂRILE. LA PNL DAR ȘI PUȚIN DINSPRE PSD!

07. noiembrie. 2023

Nici toamna nu mai e ce-a fost. Nu se mai numără bobocii, se socotesc reevaluările. Care mai de care se reevaluează, se gratulează acum cu aceeași gură cu care se scuipau deunăzi. Și o fac la vedere, ca să fie lovitura de… ”grație”. Una mai grețoasă, pardon, grațioasă ca cealaltă.

Și-avem una bucată reevaluare, e drept de pe la final de vară, de la Gigel Stirbu pentru Mario De Mezzo și invers. Dacă în campania din 2020 nu doar că s-a opus public cu vehemență desemnării lui De Mezzo ca și candidat la Primăria Slatina, acuzând că ”această organizaţie(n.n. PNL Olt), cu membri valoroşi, cu oameni puternici, cu oameni cu greutate, nu are în interior un membru care să poată candida la Primăria Slatina”, la câțiva ani distanță l-a reevaluat și-a susținut ca liberalul Homorean să fie înlocuit cu pesedistul(n.n. Gigel Știrbu- ”dacă a fost cinci minute membru PSD, rămâne un pesedist pe viaţă”). Și viceversa: De Mezzo care în 2020 îl acuza pe Știrbu de “probleme de imagine foarte grave”, azi, pe bază de… reevaluare, a acceptat fără să stea pe gânduri și postul de prefect dar și să fie una din armele de care Știrbu să se folosească în lupta(circul!) cu Liviu Voiculescu. Next, pe reevaluare s-a lansat încă subpfectul, Ana Maria Ciaușu. Aici a fost în dublu sens, ba chiar triplu(n.n. nu șurub!). S-a spălat pe mâini de ”prezi””(n.n. Liviu Voiculescu) cel mai iubit o dată, cel mai adulat și susținut până când nu l-a mai ținut. A virat-o la pas cu echipa ”reformatoare” cu care de altfel a mai avut niște tentative de armistițiu în trecut dar au eșuat pentru că așa-i cu reginalul! Trage sfoara, ține unde ține, pică cine poate… victime colaterale, trecem mai departe cu gândul la un nou mandat de deputat! A eșuat și această tentativă. Cu brio chiar pentru că, dacă după ce s-a lepădat de Voiculescu a fst tolerată în continuare ca subprefect, azi ”reformatorii” o caută la concedii medicale până la demisie prin demitere. Motiv pentru care a intervenit rapid o nouă reevaluare. Pe plus, puțin față de Voiculescu, că nu-i așa rău cu rău dar mai rău fără, dar pe minuș direct pentru regionalul interimar la PNL lt, Gigel Știrbu! Cu vorbe multe scrise și pe față și pe vers și cu demisie în coadă. Din partid nu de la prefectură pentru că aici intră o altă reevaluare. De data aceasta dinspre PSD Olt. Nu, nu, nu pentru persoana Ciaușu(n.n. ei aș…) ci pentru funcția de subprefect care, ce să vezi, e a PSD-ului. Și o vor pe ea, pentru profesionalism pe speță bineînțeles, nu plânge Ană! În definitiv ce-a făcut rău?! Că a făcut în numele ”reformatorilor” o povestire pe scurt despre cum Emil cu Florin la Prefectura Olt, astea, alea… O nimica tată. Pate mai mult și d’asta #rezit. Rămâne de văzut până când!

Printre… picături s-au mai întâmplat unele reevaluări. Spre exemplu de la primarul din Scornicești pentru Gigel Știrbu și invers pe pozitiv și de la același primar pentru ”fratele” Liviu la nasoale, chiar și de la Marian Vasile, nu neapărat lipsite de importanță ci doar fără vreun efect prea mare. Și lista nu se încheie. E cu va urma, ținem(ți) aproape!

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!