Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ȘI-A SCRIS VOICULESCU DEMISIA: DOMNU’ ȘTIRBU, AVEȚI JUCĂRIA!

23. octombrie. 2023

S-a hotărât Voiculescu: i-a lăsat jucăria lui Știrbu! S-a plâns prea mult după ea. N-a făcut-o când a cerut deputatul(n.n. din august tot rula placa cu ”il schimbă Ciucă) ci când a vrut senatorul. Fie s-a plictisit de ea, fie, în contextul anului electorat ce stă să vină, a decis să le dea psibilitatea ”reformiștilor(n.n. unii dau ca sinonim puciști) să ”revitalizeze” organizația așa cum au promis în fața lui Ciucă atunci când l-au convins să-i ceară pentru prima dată lui Voiculescu să facă un pas în spate.

Oficial, ”PNL Olt trebuie să meargă mai departe și să înfrunte anul electoral care se apropie cu o echipă unită și puternică, concentrată nu pe tensiuni interne, ci pe obținerea unor rezultate performante! Iar dacă demisia mea din funcția de președinte al filialei Olt a PNL este condiția sine qua non pentru ca lucrurile să se reașeze pe un făgaș politic detensionat în interiorul echipei, fac astăzi acest pas înapoi cu bunăvoie. Este un act de responsabilitate pe care mi-l asum și pe care îl închin colegilor liberali alături de care am muncit și am obținut performanțe de-a lungul timpului”, spune Liviu Voiculescu care, luni(n.n. azi) la prânz, la partid, și-a scris de mână demisia din fruntea organizației PNL Olt.

Nu e nici victorie și nici gustul nu e dulce însă, de azi, deputatul Știrbu va trebui să joace. Cum și-a așternut și mai ales cu cine. Adicătelea, așa cum am spus-o de multă vreme, nu cu Marian Vasile și De Mezzo(gașca prietenii) în prima linie(ghinion!) ci cu primarul de la Scornicești(n.n. ce poliță vrea să îi plătească deputatu’?!), încântat să preia organizația pe considerent de ”tânăr de perspectivă”. Care perspectivă, cum zicea Stănescu, nu trebuie să fii Mafalda ca să o anticipezi. Viitorul PNL la Olt cel puțin, nu arăta oricum prea bine. Pe calcule, pe sondaje, pe orice fel de măsurători(n.n. și nu făcute de Pieleanu!). Măscăreala s-a demonstrat că nu face altceva decât minim să lanseze un tik tok, nu bagă și-n traistă procente. Așadar, ”reformiștii” vor trebui să scoată din joben altceva decât un biet bufon. Un ”altceva” care în primul rând să-i convingă pe liberalii de la Olt, câți mai sunt sau câți vor mai rămâne, că merită să mai tragă pentru partid, și abia apoi să încerce… opoziția.

Ținem aproape! Vedem, vorbim…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!