Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MĂSCĂREALA LUI DE MEZZO: GIGEL ȘTIRBU, DIN MEXIC, DIRECT ÎN PRIME TIME!

11. octombrie. 2023

În goana după… senzaționalul care să-l scoată din anonimat și poate să-i aducă ceva procente în eventualitatea în care alegerile de anul viitor- localele dar mai ales, surpriză, parlamentarele- îl mai prind prin Olt, De Mezzo a încurcat puțin borcanele. Niște unii spun că ar fi și cu intenție dar și cu direcție. Ce n-au reușit alții de ani de zile a plesnit nimeni altul decât cel pe care Știrbu l-a acceptat la Prefectura Olt(n.n. nu de voie ci din motive de conjunctură!). Cam de când cu nominalizarea pentru ministerul Culturii, în 2013, deputatul a depus toate eforturile să se țină departe de ”mediatizare”, și-a perfecționat abilitățile de sforar din spate și trebuie să recunoaștem, i-a și ieșit. Până acum când De Mezzo a reușit să-l arunce la propriu în prime time. Și nu e vorba despre ceva compromițător în adevăratul sens al cuvântului. Probabil ar fi fost mult mai comod pentru deputat să joace dacă era vorba despre un subiect ce ar fi suportat dezbatere. Altfel, pe măscăreală, când pe ecranul televiziunilor și nu numai rulează în primul rând poze cu deputatul(n.n. abia apoi filmulețele cu prefectul!!!) în vacanță în impostaze care stârnesc râsul, ți le asumi că nu ai de ales, încerci puțin haz de necaz anemic și… aia e. Ți-ai furat-o fix așa cum ai depus efrturi de-a lungul anilor să nu se întâmple. Dar… dacă e circ,atunci circ să fie deși ai fost atras în el chiar de unul care-și face titlu de glorie din prietenia și mai ales susținerea ta.

Că personajul în cauză livrează multe texte(n.n. scuze, explicații victimizări, scenarii) nu înseamnă că cineva, cu atât mai puțin deputatul Știrbu le și înghite. De rumegat nici atât iar acest lucru se va putea observa cu ochiul liber mai devreme de cât s-ar aștepta unuii. Pe principiul eu te-am făcut, eu te îngrop. Ca o paranteză, dacă ai puțin timp liber și vrei să-l pierzi aiurea, o simplă lecturare a ”livrărilor” aproape că-ți dă impresia unui deja-vu(locale 2020), pe semne că fie i-a plăcut farte mult strategia adoptată la acel moment de Liviu Voiculescu și și-a luat notițe, fie l-a… reevaluat pe președintele PNL Olt.

Dincolo de paranteză(n.n. care probabil se va redeschide la un moment dat) nu ai cum să nu legi apariția pozelor cu Gigel Știrbu în Mexic… să le zicem haioase- cu varianta pe care acesta o va susține în eventualitatea în care Voiculescu pierde președinția PNL Olt. Ghinion Marian Vasile, ghinion și De Mezzo. Când vreodată să de Gigel Știrbu vrabia din mână pentru cioara de pe gard. Fratele meu, v-ați dus după fentă!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!