Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ȘI-A(MAI) LUAT VOICULESCU O CASĂ! OPROIU(ÎNCĂ)SE SCALDĂ-N… ANALIZĂ!

10. octombrie. 2023

Și-a luat Voiculescu de la PNL o casă. Și-a luat mai multe de-a lungul timpului dar una face de câteva zile obiectul unor articole de presă. Doar ca o coincidență, a ieșit informația pe piață la scurt timp după numirea la ANL a lui Emanuel Oproiu scos de la ISCIR pe ușa din dos(n.n. ne menținem afirmația, apreciind totuși efortul domnului Știrbu). Bineînțeles, fără legătură cu niște polițe pe care au reînceput să și le plătească din nou(n.n. le-am pierdut deja numărul…)Voiculescu și Știrbu. Departe de noi gândul că Oproiu și-ar fi plătit cumva numirea prin livrarea pe piață a documentelor care privesc procedura de dobândire a locuinței de către familia Voiculescu. Nici usturoi n-a mâncat și nici gura nu-i miroase. Nu doar că n-a avut legătură cu scoaterea documentelor din arhiva instituției, unele destul de sensibile care pot dăuna grav(n.n. nu moralității- căci nu e cazul să vorbim de funie în casa spânzuratului), nici măcar nu a avut cunoștință despre ”această speță”.

Deși, cum spuneam, subiectul este rostogolit de zile bune în presă, de la local via central, ba chiar cu eforturi consistente și pe TV, fiind sugerate(n.n. e drept nu direct ci după cireș) posibile ilegalități comise de senator și de fostul director,  legal ar fi fost ca Ionel-Emanuel Oproiu, actualul de la Agenția Națională pentru Locuințe, să apere interesele instituției și să fi sesizat în secunda doi abilitatele. Să verifice suspiciunile! Dar, ce să vezi, domnul în cauză încă analizează. Și nu direct domnia sa Oproiu ci, ca un director care se respectă, a dat sarcină direcțiilor de resort să se ocupe de problemă. Între timp… mai stă puțin. Și așteaptă…

”Nu am avut cunostinte despre aceasta speta . Am cerut sa mi se prezinte situatia si in urma analizarii o sa fie luate masuri in consecinta”. (n.n. direct de la sursă, oficial, nu pe sub mână.)

Hmm…, cu toată dragostea, nu e bine domnu’ Oproiu. Nu e bine pentru domnia voastră, nu pică bine nici pentru susținătorii care v-au propulsat dar, cel mai important, nu e bine ca instituția ANL să fie prejudiciată iar diectorul, garantul tuturor legalităților văzute și nevăzute, să se scalde în… analiză! Uite și de aici vin suspiciunile pe… polițe!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!