Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FUGARUL MINEL PRINA, LIBER PE STRĂZILE DIN MILANO! AVOCAT: ”NU SE AFLĂ SUB IMPERIUL VREUNEI MĂSURI”

04. octombrie. 2023

În timp ce Darius Vâlcov execută deja la penitenciarul Rahova de aproape două luni pedeapsa de 6 ani de închisoare, fostul său subaltern, condamnat cu executare în același dosar se plimbă liber pe străzile din Italia. Apelul în cazul dosarului de extrădare nu s-a judecat încă iar Minel Prina ”nu este arestat şi nici nu se află sub imperiul vreunei măsuri”. Asta spune avocatul care îl reprezintă(n.n. în lipsă) pe fostul primar al Slatinei într-un alt dosar de corupție pe care acesta îl are pe rolul instanțelor din țară.

Reamintim că Prina a fugit din țară chiar înainte cu câteva zile de a fi condamnat definitiv de ICCJ, fiind prins o săptămână mai târziu de carabinieri în Milano. Prezentat ulterir în fața instanței, magistrații de la Curtea de Apel din Milano au decis ”eliberarea imediată a lui Prina Minel Florin, dacă nu este reținut pentru orice altă cauză, trimițându-l la Direcția Penitenciarului San Vittore din Milano pentru executare”. Potrivit deciziei, are totuși obligația ”de ședere în Municipiul Milano, prescripând la fel să nu plece fără autorizarea prealabilă a acestei Autorități Judiciare.”.

Pentru a convinge Justiția italiană să nu-l extrădeze Minel Prina a arătat printre altele că este angajat este angajat și că are un contract de închirierea unei locuințe în această țară. Este vrba despre contractul de muncă încheiat pe data de 1 februarie, cu trei luni înaintea pronunțării definitive din dosarul său din România, cu societatea Anvet SRLS din Milano, deținută de către Dumitru Andreea Elena, dar controlată de Darius Vâlcov. 

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!