Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PROMISIUNEA LUI CIOLACU: CHESNOIU NU SE VA MAI REGĂSI PE LISTELE PSD LA ALEGERILE DIN 2024 !

26. septembrie. 2023

Dosarul penal în care deputatul PSD de Olt, Adrian Chesnoiu, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru pentru abuz în serviciu și patru infracțiuni de instigare (sub forma participației improprii) la permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității, în scopul obținerii pentru altul de foloase necuvenite, și abuz în serviciu, nu i-a adus doar pierderea postului de ministru al Agriculturii. Se pare că situația penală a acestuia va avea un impact și mai mare asupra viitorului politic la alegerile de anul viitor, după ce Marcel Ciolacu, președintele PSD, a promis public că listele sunt total interzice celor cu probleme penale:

”Ce pot să promit foarte clar e ceea ce am făcut şi la alegerile trecute: nimeni care are o problemă penală nu va candida.”

Mai mult, promisiunea lui Ciolacu trece și dincolo de prezumția de nevinovăție.

”Nimeni care este trimis în judecată nu se va regăsi pe listele PSD. E prima măsură”, a mai afirmat liderul social-democrat.

Așadar, nu doar candidatura la parlamentare a lui Chesnoiu este exclusă la alegerile de anul viitor ci și varianta unei eventuale reîntoarceri la Primăria Caracal pică dacă Ciolacu își va menține promisiunea făcută public.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!