Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOLDUREA ȘI STÂNGĂ, PATRONII STAȚIEI GPL DIN CREVEDIA NU SCAPĂ DE BECIUL DOMNESC!

19. septembrie. 2023

Patronii staţiei GPL din Crevedia, Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, au fost duşi marţi dimineaţa din arest la instanță, unde s-a judecat contestaţia lor împotriva arestării preventive. Judecătorii de la Tribunalul București au decis ca ei să rămână în spatele gratiilor.

Solutia pe scurt: În baza art. 4251 alin. 1 ?i 7 pct.1 lit. b raportat la art. 204 C.proc.pen., respinge ca nefondată contesta?ia formulată de contestatorii– inculpaţi DOLDUREA IONUŢ-DANIEL, fiul lui … şi STÎNGĂ COSMIN-IONUŢ, fiul …, împotriva încheierii din data de 06.09.2023 a judecătorului de drepturi ?i libertă?i din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti. În baza art. 275 alin. 2 şi 4 C.proc.pen., obligă pe fiecare contestator la plata către stat a câte 200 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronun?

Cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pe 6 septembrie în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 5. Au contestat decizia cerând să fie cercetaţi în libertate, sub control judiciar, sau în arest la domiciliu.

Procurorii au reținut în în referatul cu propunere de arestare a celor doi inculpați, faptul că ”pe o perioadă îndelungată de timp, de cel puțin 3 ani, în mod sistematic, au promovat în cadrul societății o politică de funcționare grefată pe încălcarea repetată a dispozițiilor legale privind derularea operațiunilor de alimentare, transport, transvazare și depozitare cu combustibil GPL. Toate aceste operațiuni au fost efectuate în scop pecuniar, în pofida deciziilor de ordin administrativ aplicate de autoritățile publice cu atribuții de supraveghere și control în materie și abdicând de la normele elementare ce se impuneau a fi respectate în desfășurarea acestei activități”,

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!