Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FOSTUL VICE DE LA BALȘ ÎL ACUZĂ PE ROTEA DE PRACTICI PERFIDE, INSTANȚA ÎL LASĂ… PE BARĂ!

18. septembrie. 2023

Curtea de Apel Craiova a respins luni cererea de suspendare a hotărârii CL Balș prin care fostul viceprimar, Silviu Pendiuc, a fost eliberat din funcție. Decizia este definitivă.

Solutia pe scurt: Respinge excepţia tardivităţii. Respinge recursul ca nefondat. Definitivă. Pronunţată azi, 18.09.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către Grefa instanţei.

Pendiuc s-a plâns instanței de faptul că ”motivele care au stat la baza luării acestei hotărâri nelegale sunt perfide şi nu au legătură cu modul în care a exercitat funcţia de demnitate publică întrucât dacă s-ar fi dorit o evaluare corectă şi nepărtinitoare a întregii sale activităţi s-ar fi observat cu uşurinţă faptul că a respectat cu o diligentă ireproşabilă toate sarcinile ce i-au fost delegate”. Mai mult acesta a indicat faptul că a ţinut toate audienţele primarului (până la finele anului 2022) şi a soluţionat peste o sută de solicitări care veneau din partea cetăţenilor. În ceea ce privește daunele materiale produse prin decizia de eliberare din funcția de vicepimar, în sensul imposibilității ”achitării ratelor la creditele bancare, cu consecinţa pierderii locuinţei!, instanța a reținut faptul că acesta nu a depus la dosar nu dovezi cu privire la veniturile reclamantului, la veniturile de care este privat şi la componenţa familiei sale pentru a se putea analiza susţinerile sale, ci doar două grafice de rambursare a creditelor.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!