Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SURSE: OPROIU, EXTRAS PE UȘA DIN DOS DE LA ISCIR! EFECTUL CREVEDIA ȘI DOSARELE ÎN REM?!

07. septembrie. 2023

Pe surse, șeful ISCIR urmează să fie ”extras” de la conducerea instituției care alături de alte autorități se află în atenția organelor de urmărire penală(n.n. două dosare la DNA  având ca obiect săvârșirea de către funcționari publici a unor presupuse infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, în legătură cu autorizarea stației GPL din localitatea Crevedia ). Și spunem extras pentru că nu este vorba despre o demitere ci mai degrabă o încercare de ”a i se pierde urma”. Cel puțin așa dau asigurări oameni din anturajul acestuia- ”e scapat”!

Covid-ul pe care l-a invocat încă șeful ISCIR atunci când a intrat în malaxorul întrebărilor cu privire la rolul instituției în ceea ce privește activitatea ilegală(n.n. zic procurorii) desfășurată timp de trei ani de stația GPL de la Crevedia controlată de fiul primarului de la Caracal, nu-l poate ține departe la nesfârșit. Astfel că s-a găsit soluția ”salvatoare”. Pleacă(n.n. îl iau!!!) de la ISCIR și-l duc la  Agentia Nationala pentru Locuințe, considerat a fi postul PNL Olt. Ceea ce scapă niște unii din vedere este faptul că această ”mișcare” nu-l scapă de răspundere, în cazul în care procurorii constată acest lucru, cu prezumție bineînțeles!. Pe de altă parte pare că PNL își dorește cu ardoare nu doar să fie atras în subiectul Crevedia ci chiar să le ia fața partenerilor de la PSD, atătați cu degetul până acum în special prin prisma celor doi primari, respectiv Petre de la Crevedia și Doldurea de la Caracal. Ciucă n-are nimic împotrivă…

Print

2 thoughts on “SURSE: OPROIU, EXTRAS PE UȘA DIN DOS DE LA ISCIR! EFECTUL CREVEDIA ȘI DOSARELE ÎN REM?!

  1. Un ras sters se aude…De ce nu esti surprins ca un sef de institutie cu grave indoieli de gestiune si conduita ilegala poate fi ”salvat” si alungat de la o institutie la alta? Poate ca asta spune multe despre cine suntem ca societate. Suntem inca atat de naivi incat sa credem ca schimbarea titlului de sef poate sterge suspiciunile legate de malverdzatiile public sectorului? Cu siguranta, riscam sa fim amagiti.

  2. Cred ca aceasta mutare a anulerii autorizarii unei statii GPL este un exemplu important pentru toate personalitatile implicare in deciziile luate. Este nevoie de responsabilitate si transparenta pentru ca sa luam decizii corecte si sa raspundem de ele. Si, in sfarsit, trebuie sa acordam atentia cuvenita informatiilor din sursele in care ne bazam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!