Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PNL OLT, LA LOC COMANDA! DE ETAPĂ… TOT VOICULESCU!

04. septembrie. 2023

Datul la glezne, un joc care se practică în PNL Olt nu de ieri de azi ci aproape… dintotdeauna, se desfășoară pe etape. S-a consumat cea în care de la centru a fost parașutat la Prefectura Olt, De Mezzo. A urmat schimbarea adjuncților de la ISJ, ambele fiind catalogate la nivelul opiniei publice ca puncte înscrise de gașca Gigel Știrbu- Marian Vasile. De cealată parte, gașca Viculescu a înscris politic prin numirea lui Homorean ca președinte la Slatina și demisiile mai multor membre din Biroul Județean al Organizației Femeilor Liberale Olt care au dus practic la pierderea funcției de președinte deținută de Luminița Popescu.

Luni, a urmat o nouă etapă. Pe surse se anunța a fi una decisivă după ce lui Voiculescu i-a fost cerută demisia de către Ciucă în vederea… ”revitalizării” organizației județene. Așadar, la finalul ședinței BPN a PNL de luni se aștepta să vină anunțul care să producă oficial schimbarea gaștilor la conducerea PNL Olt:pleca Voiculescu, venea De Mezzo(n.n. exclus varianta Marian Vasile!!!).

Nu s-au aliniat însă astrele. Dimpotrivă. Discuțiile, atât din ședința de duminică dar și de luni ale PNL au fost destul de tensionate. Ba chiar au apărut primele luări de poziție împotriva lui Ciucă, o situație deloc confortabilă dar mai ales una în care schimbarea oricărui președinte de filială județenă(nu neaparat la Olt) e printre ultimele preocupări. Așadar, Voiculescu rămâne la acest moment președinte la PNL Olt!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!