Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CARACAL- ALIMENTAREA CU APĂ, OPRITĂ ÎN TOT MUNICIPIUL

24. august. 2023

• REȚEAUA DE ENERGIE ELECTRICĂ, AFECTATĂ DE FURTUNĂ

Update, ora 18.30:

Având în vedere întreruperile frecvente ale alimentării cu energie de pe parcursul zilei, la Stația de Pompare Redea, dar și avariile de pe rețeaua de energie electrică de la fronturile de captare, serviciul de alimentare cu apă nu poate fi furnizat in parametri normali. În tot municipiul Caracal, este presiune redusă, iar la etajele superioare pot fi întreruperi ale alimentării cu apă, în orele următoare. Reamintim că, joi seara ( 24.08.2023), din ploii puternice, sistemul de alimentare cu energie electrică din municipiul Caracal a fost grav afectat. Din informațiile pe care le avem de la Distribuție Oltenia, echipele de interventie sunt în teren și lucrează pentru remedierea defecțiunilor.

Update, ora 9.00

Știrea inițială: Din cauza avariilor de pe rețeaua de energie electrică cauzate de ploaia de seara trecută, serviciul de alimentare cu apă în municipiul Caracal nu a putut fi reluat în parametri normali. Este presiune redusă la apă, iar la etajele superioare pot fi întreruperi temporare ale alimentării cu apă. Echipele de interventie de la Distribuție Oltenia lucrează, la această oră, pentru repunerea în funcțiune a rețelei electrice afectate. Din informațiile pe care le-am primit, din teren, estimăm că vom relua serviciul de alimentare cu apă, în parametri normali, în jurul orei 14.00.

Serviciul de alimentare cu apă este oprit, în tot municipiul Caracal, până la ora 4.00, după ce Stația de Pompare Redea a rămas fără energie electrică. Din cauza condițiilor meteorologice, rețeaua de alimentare cu energie electrică a fost afectată. Din informațiile primite de la Distribuție Oltenia, la această oră, se intervine pentru remedierea avariilor pe rețeaua de energie electrică.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!