Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DEPUTATUL ALBOTĂ E ÎN TOP: LA MILIONARI…

19. iulie. 2023

Pe ceva, pe undeva, trebuie să exceleze și ai noștri parlamentari. La inițiative nu se înghesuie, acolo sunt la categria CO, cosemnatari, ca soldații disciplinați, unde e nevie de semnături ei răspund prezent. Dacă se aștepta cineva ca în mandatul acesta să-i vadă pe cei șapte magnifici rupându-și cămașa de pe ei și alegârgând pe holurile Parlamentului cu vre inițiativă proprie pentru care să caute susținere de la clegi, mai au de așteptat. Poate… data viitoare. Care mai prinde lista!

Spre exemplu, Emil Albotă e în top 15. La deputați milionari. Familia acestuia este prima care rupe lanțul averilor din dividende. Deputatul a încasat 131.000 lei din indemnizație și 37.000 lei ca salariu de la Universitatea Tehnică de Construcții București, în timp ce soția a facturat 1,1 milioane lei pe cabinetul de avocatură, la care se adaugă 15.000 lei din chirii și 180.000 din încasarea a trei polițe de asigurare.

Pe celălalt plan, al veniturilor… ”extinse”, lucrurile se mișcă la fel de bine. Poate chiar mai bine dacă privim spre cele două societăți Transcom Caraiman și Advance Design Building Company SRL. Mama știe, deputatul n-are nici o implicare: „Nu am nicio implicare în această firmă. Mama este acționar în firmă, dar firma este condusă de un administrator. Acționarul deține firma, nu o conduce, dar managementul aparține administratorului”.
La fel și politica zice Albotă. Nici o treabă cu numărul contractelor obținute de cele două societăți, cele mai multe cu primăriile din Olt și în deosebi prin achiziție directă. Doar ”exeperiența” și faptul că, zice același deputat, „statul este cel mai mare investitor din județul Olt”…

Print

2 thoughts on “DEPUTATUL ALBOTĂ E ÎN TOP: LA MILIONARI…

 1. Este ultimul mandat de deputat (parlamentar)!
  AJUNGE.. ce e mult, nu e bun!
  Și așa, dl deputat, ai primit banii degeaba!
  Gargară din joi în Paști, marca PSD :Ministerul Învățămantului, ISC, deputat de Olt… Fără nici un rezultat pentru cetățenii care au votat,, ciuma roșie,,!
  Cred că s-au convins, în sfârșit, că trebuie o schimbare la fata și în bine!
  Cu,, dinozaurii, nu se mai poate merge mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!