Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

S-A SUPĂRAT CONSILIERU’ LUI DAEA! I-A ZIS BUSI PAS!

18. iulie. 2023

E jale mare de câteva zile pe rețeaua de socializare. Se anunță apocalipsa. Cad programe, se strică roșiile, se îngălbenesc castraveții, și toate peste noapte.

Nu, nu, nu din cauza temperaturilor ridicate ci pentru că Florin Ciobanu nu mai este consilier al ministrului Agriculturii, situație pe care a omis consilierul să o comunice înainte de a începe să semene panică în rândul agricultorilor.

Cine e personajul și ce-l mână în luptă? După activitatea din on line ai zice că cel mai mare apărător al tuturor agricultorilor, care pentru a lor producție se jerfește pe orice altar. Adevărat Mesia al agriculturii, susținător înfocat al fostului ministru iar până mai ieri și al actualului. L-a ținut Daea două mandate. Barbu însă… nici unul. Și de aici… țin-te pânză nu te rupe. Din ”tânărul oltean de perspectivă” pe care ținea să-l feicite la scenă deschisă și chiar să imortalizeze pentru fani câteva cadre împreună, a devenit un ministru care nu își găsește timp să rezolve problemele agricultorilor. Și nu doar atât! A mers și mai departe până la anunțului prăbușirii tuturor programelor din agricultură, bineînțeles din cauza faptului că s-a schimbat ministrul. Și implicit, chiar dacă nu a spus-o cu subiect și predicat, plecarea sa din minister reprezintă cea mai mare pierdere pentru această țară. Jale din nou! E drept, o parte din postări au dispărut Tot peste noapte!

E supărat inclusiv pe autoritățile județene. Ba chiar le ceartă iar fanii îl cred pe cuvând și reacționează pe măsură: ”Nici o instituție din județul Olt nu a contactat nici o cooperativa locală ( și avem peste 15 cooperative ) nici un producator local ( din informatiile mele ) nici măcar acum când legumele au prețul sub prețul de producție ….de ce oare ??”. Alo, domnu’ Oprescu păi chiar așa? Să-l supărați chiar pe însuși domnul consilier. Fost consilier, să rămână lucrurile clare! O vorbă bună de puneați la Busi să-i semneze prelungirea la minister și rămâneați la fel de bun ca și până acum. Altfel, la categoria ”niște oameni răi” care nu țin cu agricultorii și cu care el, Ciobanu Florin, se luptă fără nici un interes personal. Ei aș… unii zic că-l mână în luptă multe altele, nu doar pierderea postului călduț din minister. Vedem, vorbim în perioada următoare…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!