Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STĂNESCU ÎI ȚINE LOCUL CALD LUI FIREA LA PSD BUCUREȘTI!

17. iulie. 2023

După ce săptămâna trecută surse politice spuneau că Paul Stănescu a fost ”îndemnat” de colegi să poarte o discuție cu Gabriela Firea din care să rezulte o demisie a acesteia(n.n. ceea ce s-a și întâmplat vineri!), evitându-se astfel retragerea sprijinului politic- o situație deloc confortabilă pentru aceasta, azi vine confirmarea faptului că secretarul PSD rămâne un pion important în parcursul viitor al fostului ministru.

Mai exact, Stănescu este cel care îi va ține locul cald Gabrielei Firea la șefia organizației PSD București, după ce aceasta s-a autosuspendat. De ce este important ca organizația din care Firea face parte să aibă la conducere persoană ”favorabilă” acesteia, poate chiar mai important și decât poziția de ministru? Pentru nominalizarea la alegerile de la anul, fie că vorbim de Primăria Capitalei- o posibilitate cu șanse tot mai reduse, fie că vorbim de lista pentru europarlamentare așa cum se vehiculează în ultimele zile în mediul politic. Organizația desemnează candidatul PSD la Primăria București, la primăriile de sector, precum și la consiliul municipal și consiliile de sector. Așadar, cu Stănescu interimar, Firea are asigurată cel puțin candidatura pentru un nou mandat. E drept însă că acesta este tabloul actual. Nu există certitudinea că el va rămâne în picioare și mai ales că de această dată calculele tandemului Stănescu-Firea nu le vor da cu rest la final. Așa cum arată azi lucrurile… 1-0! Avantaj Ciolacu!

Print

One thought on “STĂNESCU ÎI ȚINE LOCUL CALD LUI FIREA LA PSD BUCUREȘTI!

  1. Este interesant sa vedem cum se desfasoara lucrurile in lumea politicii romanesti in ultima vreme si sa ne uitam cu atentie la cei doi pioni – Stanescu si Firea – si la cum isi joaca cartile pentru a incepe un nou mandat de conducator. Este clar ca aceasta situatie prezinta un avantaj pentru Firea, dar si castigatorii pot pierde. Sa fim cu ochii pe cei doi si sa vedem ce se intampla!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!