Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PE… COMPENSARE: A PLECAT BUSI, REVINE CHESNOIU!

03. iulie. 2023

Pasă-n doi! Ei între ei, Barbu și Chesnoiu, minister și comisia de agricultură. Una bucată funcție pe promovare, cealaltă pe… compensare.

Primul a fost Chesnoiu. Ministru făcut de Stănescu, demisionat de nevoie, fără voie, de procurorii care l-au pus sub urmărire penală pentru fapte de corupție în timpul mandatului. Ulterior l-au trimis în judecată astfel că nici la rotativă nu și-a mai putut relua mandatul. A rămas… deputat, membu în Comisia de Agricultură, pziția de președinte pe care a deținut-o înainte de a ajunge ministru fiind ocupată de Florin Barbu. Un fel de compensare la acel moment și pentru acesta din urmă. Tot pe mâna lui Stănescu, la fel ca și acum când s-a produs din nu schimb de pase. Cu Florin Barbu însă în prim plan și Chesnoiu secund. Primul a fost făcut ministru, al doilea a primit săptămâna trecută ”oficial” patalamaua ca șef al comisiei.

N-ar fi nici o surpriză în atare condiții ca, în situația în care în viitor Chesniu va scăpa nevinovat, Stănescu să-i rotească din nou. Tot pe ei doi, tot pe cele două poziții, important e să nu scape din mână domeniul în care activează familia. Și nu o face oricum! Pentru că, în fapt, nu despre promovarea sau competențele celor doi este vorba…

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!