Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FOSTUL VICEPRIMAR DE LA BALȘ NU I-A ÎNDUPLECAT PE JUDECĂTORI NICI CU RATELE LA BĂNCI: RĂMÂNE ACASĂ!

28. iunie. 2023

Judecătorii de la Tribunalul Olt au respins miercuri  cererea de suspendare a hotărârii Consiliului Local Balș prin care fostul viceprimar Silviu Pendiuc a fost eliberat din funcție .

Soluție: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului PRIMARUL ORAŞULUI BALŞ, invocată prin întâmpinare. Respinge cererea de suspendare a executării H.C.L. Balş nr. 90/31.05.2023 formulată de reclamantul PENDIUC PETRE-SILVIU în contradictoriu cu pârâtul PRIMARUL ORAŞULUI BALŞ, ca fiind formulată împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Respinge cererea de suspendare a executării actului administrativ formulată de reclamantul PENDIUC PETRE-SILVIU în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL LOCAL AL ORAŞULUI BALŞ, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune, sub sancţiunea nulităţii, la sediul Tribunalului Olt. Pronunţată la data de 28.06.2023 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.

N-a reușit să-i convingă pe judecători să-l repună în funcție deși a rugat ”onorat Tribunal să aibă în vedere faptul că sunt un tânăr care dorește să-și facă carieră politică onestă în această țară”, dar care nu este lăsat de abuzuri ale unor oameni răi(n.n. consilierii locali). O adevărată ”victimă” căreia i s-a produs și un mare prejudiciu material(bineînțeles!!!) prin pierderea funcției. Mai exact Pendiuc s-a plâns judecătorilor că nu mai are din ce să-și plătească ratele la bănci, însumând puțin peste 5000 lei lunar. Însă, n-a ținut întâmpinarea, a zburat puiu’ cu ața și cu salariul de peste 8.000 lei și restul beneficiilor. Funcția de viceprimar la Balș rămâne momentan vacantă!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!