Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SE EXTINDE REȚEAUA DE CANALIZARE PE STRADA AGRICULTORULUI

27. iunie. 2023

Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția lucrării, a demarat extinderea rețelei de canalizare de pe strada Agricultorului, din municipiul Slatina. Investiția face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, proiect prin care Compania de Apă Olt investește aproximativ 109.000.000 lei pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare din municipiul Slatina.

Pe strada Agricultorului, rețeaua de canalizare se extinde cu 500 de metri, în funcție se starea vremii, lucrările urmând a fi finalizate în maximum 2 luni.

Având în vedere complexitatea lucrărilor, care se întind pe toată lungimea străzilor, disconfortul auditiv și vizual nu poate fi evitat. În timpul desfășurării acestor lucrări executate la adâncime, și sistemul de alimentare cu apă din zonă, poate fi afectat și de aceea pot să apară, pe străzile unde se lucrează, modificări ale turbidității apei sau/și fluctuații de presiune. Compania de Apă Olt realizează aceste investiții pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale cetățenilor din zona menționată, care vor fi racordați la rețeaua de canalizare a municipiului Slatina.”, anunță reprezentanții CAO.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!