Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PROCURORII O ACUZĂ DE PREJUDICIU ÎN BUGETUL PATRIMONIULUI, DREJOI EXECUTĂ… PATRIMONIU!

04. aprilie. 2023

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au trimis-o în judecată pe soția fostului șef al Jandarmeriei Olt pentru comiterea unor fapte de corupție(n.n. alături de alți șase inculpați) care au dus la producerea unui prejudiciu bugetului local estimat la 2.555.386 lei.

Totodată, având în vedere acest aspect, au solicitat instanței aplicarea dispozițiilor art. 118 alin. (1) lit. e) C.pen., urmând a dispune măsura de siguranță a confiscării speciale a sumei de la toți cei acuzați.

În ceea ce o privește pe Drejoi, la data faptei șef birou în cadrul Direcției Administrare Patrimoniu din Primăria municipiului Slatina, au dispus instituirea sechestrului asiguratoriu prin poprire asupra sumelor de bani prezente si viitoare din două conturi dar și pe un autoturism AUDI A4 LIMOUSINE B8 deținute de aceasta.

În paralel cu acuzațiile de prejudiciere a bugetului Direcției Patrimoniu, Drejoi execută silit… același buget. Este vorba despre plata drepturilor salariale pe 10 luni, perioadă în care a fost dată afară în urma unei decizii de reorganizare. La acel moment soția fostului șef al Jandarmeriei Olt a cerut în instanță anularea HCL privind reorganizarea Patrimoniulu, despre care a susținut că a fost de fapt doar un „plan mascat de înlăturare a unui salariat incomod” care a fost audiat în dosarul de la DNA privind achizițiile de materiale sanitare din perioada stării de urgență și „a refuzat să depună declarații neconforme așa cum i-a cerut conducerea direcției”. Exact dosarul în care la un an distanță a fostr trimisă în judecată!!!

Pe lângă anularea hotărârii, Drejoi a contestat și decizia de încetare a contractului individual de muncă, solicitând daune morale și repunerea în situația anterioară. A obținut parțial câștig de cauză, fără daune dar cu ”plata drepturilor salariale prevăzute de art.80 Codul Muncii, de la data desfacerii contractului individual de muncă -07.02.2022 şi până la data reintegrării efective, respectiv, 22.12.2022.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!