Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BRAVO, N-AI STIL: S-A DUS BUSI LA PRĂVĂLIE! AȘA NU!

22. februarie. 2023

S-a dus Busi în week-end la supermarket și-a ținut să împărtășească acest lucru și cu fanii de pe rețelele de socializare. N-a făcut shopping, n-a numărat nici ouăle, ci s-a dus fiert pe „RAFTUL ROMÂNESC”. Să-l găsească și mai ales să-l verifice. S-a împiedicat de cutiile de margarină și de produsele din soia, ceea ce l-a nemulțumit grav (n.n cu siguranță e trist și azi…). N-a cumpărat, doar a verificat pentru că s-a dus la prăvălie cu legitimația de oficial care este. Adicătelea în calitate oficială de președinte al Comisiei pentru Agricultură. A văzut, a postat și… gata!

Cu toată dragostea, da’ cu ce ne ajută pe noi treaba asta domnu’ deputat? AȘA NU! Ceva măsuri după cele constatate? Pentru că, nu-i așa, calitatea oficială ”se pupă” cu urmări în cazul în care se constată încălcări ale legislației. Dacă ”oficiala” îți dă și astfel de atribuții bineînțeles. AȘA DA!

Altfel, de dragul postărilor pe rețele sociale, te poți poza la vitrină ca simplu cumpărător, se notează la partid postarea la categoria activitate parlamentară și gata! Bravo, n-ai stil!

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!