Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

POP DE LA LOCTRANS A CĂLCAT IAR PE… INDICATORI!

20. februarie. 2023

S-a lansat în… trasparență anunțul privind selecția candidaților pentru funcția de director general la Loctrans. Doar anunțul în transparență, restul… se știe. E vechi păcatul…

Și nu, nu, nu știe primarul, știe Consiliul de Administrație, același care l-a demis săptămâna trecută pe Pop din funcția de director și care l-a informat ”ulterior” și pe edil. Bineînțeles!!! Din cauză de… indicatori de performanță s-a întâmplat demiterea. De departe par a fi aceiași pentru care s-a decis și înlocuirea lui de la Poliția locală. Cert este că încă de la acel moment au existat voci care spuneau că mutarea lui Pop la Loctrans va fi de scurtă durată. Un fel de ”punte” până la scoaterea lui din decor. Ceea ce s-a întâmplat.

Și pentru că demiterea au făcut-o ca la carte, la fel vor să se producă și instalarea noului director(n.n anunțul face toți banii!!). Bineînțeles tot fără implicarea primarului sau a factorului politic. Exclusiv treaba Consiliului de administrație! Care CA la rându-i e tot pe aceleași recomandări numit dar… azi, de bază sunt indicatorii. Stabiliți prin… indicații! Și concursul. Mai ales concursul, în urma căruia cel mai bun candidat să câștige. Chiar dacă zic niște unii că ”alesul”e ieșit deja la încălzire în curtea Serviciului Județean de Pază Olt. Restul e doar… PISIceală!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!