Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ANGAJAT AL PRIMĂRIEI SLATINA ACORD DE RECUNAȘTERE CU DNA PE ABUZ ÎN SERVICIU ÎN DOSARUL MĂȘTILOR: TRIBUNALUL OLT AMÂNĂ PENTRU A TREIA OARĂ LUAREA UNEI DECIZII!

08. februarie. 2023

Judecătorii de la Tribunalul Olt au amânat pentru a treia oară de când procurorii DNA Craiova i-au sesizat cu privire la încheierea acordului de recunoaștere cu o angajată a Direcției Administrare Patrimoniu din cadrul Primăriei Slatina, luarea unei decizii. LICA Florentina a încheiat în cursul lunii decembrie 2022 un acord de recunoaștere a vinovăției, în sarcina acesteia reținându-se săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu în dosarul în care procurorii anchetează achizițiile din pandemie făcute de Primăria Slatina. Mai exact, este vorba despre acordul cadru de peste 9 milioane de lei (fără TVA) a atribuit în data de 7 aprilie 2020 către firma Solutions Line SRL pentru „achiziția de dezinfectant de mâini și piele, mască în 3 straturi cu 3 pliuri, mănuși de protecție”, conform datelor din SEAP. Contractul a fost atribuit prin negociere fără publicarea prealabilă a unei invitații la o procedură concurențială de ofertare, justificarea publicată în SEAP fiind: ‘extrema urgență determinată de evenimente care nu puteau fi prevazute de către autoritatea contractantă’, repectiv starea de urgență decretată la nivel național în urma pandemiei de COVID-19.

În prezența apărătorului ales, inculpata a declarat expres că recunoaște comiterea faptei reținute în sarcina sa, a acceptat încadrarea juridică pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală și a fost de acord cu felul și cuantumul pedepsei aplicate, precum și cu forma de executare a acestora, respectiv 3 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 4 ani și interzicerea unor drepturi.

În același dosar procurorii anticorupție au dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, fals informatic și fals în înscrisuri sub semnătură privată față de mai mulții funcționari din cadrul Direcției Administrare Patrimoniu Slatina, inclusiv șefa Direcției Administrare Patrimoniu, Ionescu Narcisa

Print

One thought on “ANGAJAT AL PRIMĂRIEI SLATINA ACORD DE RECUNAȘTERE CU DNA PE ABUZ ÎN SERVICIU ÎN DOSARUL MĂȘTILOR: TRIBUNALUL OLT AMÂNĂ PENTRU A TREIA OARĂ LUAREA UNEI DECIZII!

 1. Și… Mai sus? La Primăria Slatina? Nu avea nimeni curaj să ,, miște în front,, fără aprobarea,, micilor baroni,,!!!
  Cu ața mai mult, dna Narcisa Ionescu, de fel de prin com Susani, jud. Vâlcea
  Este interesant de văzut cum,, a aterizat,, șefă la Patrimoniu Slatina…
  Legea să-și urmeze cursul!
  Mai ales ca faptele sunt recunoscute!!
  ,, Necunoscuți,, sunt, ÎNCĂ, HOȚII DIN PRIMĂRIA SLATINA (poate și de la alte instituții!!!) care se cred deasupra legii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!