Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STĂNESCU, PE ROTATIVĂ CA LA O MIUȚĂ CU BĂIEȚII!

18. ianuarie. 2023

Ca pe o miuță cu băieții joacă secretarul general al PSD rotativa. Să nu se încurce nimeni de un protocol politic, încheiat în urmă cu peste un an. Să nu se schimbe jucătorii doar pentru că asta cere un protocol. Cum ar fi să fie schimbată spre exemplu Firea? Tragedie, clar pe social:

” Discuțiile despre menținerea sau rediscutarea conducerii ministerelor în cadrul rotației la guvernare trebuie să aibă loc dintr-un motiv foarte simplu: vrem să guvernăm eficient. Există un principiu în acest sens și în sport: nu schimbi jucătorii care performează.”

O secunda de tras aer în piept și se schimbă total viziunea: să rămână regulile prtocolului în ceea ce privește premierul. Acolo nu egzistă discuție! Deși premierul la rându-i nu-i decât un alt jucător(n.n. e drept, joacă pe un alt post) la fel ca ceilalți din același teren ”performant” despre care Stănescu spune că-i va băga direct în… istorie:

”Singurul punct din protocol care nu poate fi negociat este alternanța funcției de premier, de la Nicolae Ciucă la președintele PSD, Marcel Ciolacu, care va avea loc în luna mai.”

Și deci? Cum să fie? Să le fie bine să nu le fie rău, asta se știe. Dar pe rotativă? Toată lumea la loc comanda(n.n. protocolul) sau pe sărite în funcție de interesele de grup?!

Vedem, vorbim că doar a grăit SG-ul!

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

One thought on “STĂNESCU, PE ROTATIVĂ CA LA O MIUȚĂ CU BĂIEȚII!

  1. Persoanal cred că și ei sunt surprinși de ceea ce mint cu nerușinare…
    Lipsa răspunderii personale este o cutuma greu de înfrânt în aria penalilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!