Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SE ANUNȚĂ VREMURI… GRELE LA BALȘ!

17. ianuarie. 2023

  Instituțiile publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sunt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici…

An greu și vremuri… colorate se anunță la Balș încă din primele zile ale lui ianuarie. Prima grijă a administrației locale și deci prima achiziție directă inițiată a fost pentru refacerea stocului de hârtie igienică. La prima strigare, aproximativ 8 mii de euro dintr-un… click. De toți banii -166 de baxuri, 6 role per bax,(n.n. cam 400 lei rola). Așa zice documentația de pe SEAP.

Nu doar să fie, să ajungă pentru toată lumea, de la poartă până-n fund la taxatoare, ci să fie de calitate. Căci și aici se aplică se pare aceeași regulă. Nu doar obrazul subțire cu cheltuială se ține. Ca atare nu vorbim de orice hârtie igienică ci de una smart one. Așa se vrea a fi și administrația locală, smart, prin urmare nici măcar materialele de igienă nu pot fi de altă natură. Dacă la prima nu iese, ai măcar certitudinea că a doua sigur e smart.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!