Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOSAR FDI VITOMIREȘTI: DNA A DISPUS DIJUNGEREA PENTRU SUSTRAGERE DE SUB SECHESTRU, EVAZIUNE FISCALĂ ȘI FALS ÎN ÎNSCRISURI!

12. ianuarie. 2023

În dosarul în care fostul primar de la Vitomirești, oamenii de afaceri Mircea Ungureanu și Gheorghe Trăneci alături de alți zece inculpați au fost trimiși în judecată pentru fapte de corupție în legătură cu derularea contractului de execuție lucrări ce avea ca obiect ,,Modernizare infrastructură rutieră locală în comuna Vitomirești, județul Olt” prin FDI, procurorii anticorupție au dispus disjungerea unei alte cauze. Concret, la data trimiterii în judecată a celor de mai sus, a fost înaintată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt o altă cauză în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală, sustragere de sub sechestru, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Cu privire la cele patru infracțiuni procurorii s-au sesizat din oficiu, pe parcursul urmăririi penale în dosarul trimis pe rolul instanței. Rămâne de văzut dacă suspiciunile celor de la DNA Craiova vor fi cnfirmate de procurorii de la Parchetul Tribunalului Olt.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!