Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SIGURANȚĂ ȘI ÎNCREDERE: IPJ OLT SE PROTEJEAZĂ CU… FOLIE !

06. decembrie. 2022

  Instituții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sunt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici…

Oriunde-n județ ai colinda nu găsești mai mare încredere în forțele de ordine ca la IPJ Olt. Ei, chiar ei despre ei, dar mai ales despre cum asigură… siguranța. Cu folie de scuritate, că doar nu se aștepta cineva să se realizeze acest lucru cu resursa umană. Având în vedere evenimentele din ultima perioadă în care actori au fost chiar polițiștii, unii ocupați cu diverse proiecte de… socializare, alții cu alcoolul și ambele în timpul serviciului, nu e nici o surpriză când auzi că s-a mai spart un post de poliție, a mai dispărut armanent din dotare. Despre găinării produse pe stradă deja nu își are rostul discuția. Important e faptul că există viziune la nivelul conducerii IPJ Olt și mai ales că se găsesc soluții.

Pentru sediile instituției și mai departe cetățenii pot urma exemplu șă achiziționeze folie de securitate. Este antiefracție și antivandal, de calitate superioara conceputa special pentru respingerea atacurilor manuale de orice fel. Așadar, acoperă nu doar geamul. De unde mai pui că are si rol de protectie solara asigurand un confort termic eficient in interiorul incaperilor dar mai ales intimitate fata de privirile indiscrete. Departe de ochii curioșilor, ascuns după folie, poate reușea chiar și Ilinca să se concentreze și promova examenul. Ghinion, achiziția s-a făcut abia acum, dar mai bine mai târziu decât niciodată, mai ales că stă să vină următorul examen.

Deci, pentru siguranță, aveți încredere în folie!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!