Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ROTEA VREA ÎNAPOI CAUȚIUNEA DE 100 MII EURO CARE L-A SCOS DIN AREST!

05. decembrie. 2022

100.000 euro pentru fiecare dintre cei trei inculpați reținuți în dosrul FDI Vitomirești a stabilit Curtea de apel Craiova cauțiunea pentru a fi scoși din arest preventiv și puși în libertate sub control judiciar. La șase luni de la eliberare fostul primar de la Vitomirești vrea banii înapoi. S-a adresat în acest sens instanței, cererea urmând a fi soluționată de un judecător de drepturi și libertăți în camera de consiliu, fără participarea procurorului şi a inculpatului.

Tot judecătorilor de la Tribunalul Olt le cere Rotea să-i modifice și măsura asiguratorie în sensul schimbarii obiectului(n.n.bun) asupra căruia poartă măsura.

Rotea este acuzat de procurorii DNA de săvărșirea a șase infracțiuni de corupție: abuz în serviciu în formă continuată, cu consecințe deosebit de grave, luare de mită, fals material în înscrisuri oficiale, în formă continuată; complicitate la obținerea ilegală de fonduri, cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată și complicitate la fals intelectual; instigare la spălare a banilor. Dosarul în cauză a fost deja trimis spre judecare.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!