Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SLAVA STĂNESCU ȘI… ATÂT! OPRESCU RĂMÂNE PREȘEDINTE LA PSD OLT!

23. noiembrie. 2022

Marți, s-a desfășurat, teoretic, Conferința Județeană de Alegeri a PSD Olt. Practic, l-au ales pe Oprescu pentru a doua oară președinte de organizație- unicul și preferatul de altfel și l-au elogiat(n.n. puțin spus elogiat) pe… ”unicul, inegalabilul, nea Paaaaul Stănescuuuu(ura!!!)” (Centru’ nu Oltul)

Ascultându-i pe majoritatea membrilor Guvernului prezenți în sală, cu accent pe Gabriela Firea care a și ținut să spună(n.n. reușind cu brio să atingă cota maximă a penibilului) că ”a venit pentru domnul Paul deși a sunat-o Marius să o invite”, ai fi crezut că la finalul lucrărilor se va face și anunțul retragerii lui Stănescu. Nu la pensie, o încasează de ceva timp, ci din politică. A lămurit-o însă chiar Ciolacu, nemaiprelungind suspansul. L-a luat și pe el de ochi și chiar a spus-o de la microfon: ”să nu se supere Marius, dar azi a fost un pic mai mult despre Paul Stănescu” și chiar a ținut să-și ceară scuze în timpul conferinței de presă! Se poate spune că a fost doar despre Stănescu și prea puțin despre Olt sau Oprescu! Și, același Ciolacu, a avut aceelași sentiment la auzul elgiilor la adresa secretarului partidului: ”Se spune că cele mai multe voturi le ei când te aleg prima dată sau când te retragi. Să stiți că nu ne retragem, nici au și nici Paul.”(n.n. mult, prea mult, prea ca la țară!!!)

Așadar, n-a fost ”meciul” de retragere. Posibil să fi fost vorba despre un alt meci, oarecum subtil pentru mulți, dar destul de ochit și lovit. Așa cum a fost și discursul lui Paul Stănescu, pe care mulți îl așteptau cu interes. A pălit însă repede (n.n. și interesul și discursul) pentru că vorbele rostite aproape că le poți nummăra pe degetele de la mână. N-a răsturnat masa ci le-a pus-o de-a dreptul în cap celor de la PSD Olt, începând de la președintele Oprescu și până la cel mai… mic membru. Toți mici în viziunea lui Stănescu. Nimic crescut de lăsat în urmă. Așadar, băieți(n.n. a se citi prescu și Moț), stați calmi, în teritoriu, fără aspirații de… centru iar voi restu… creșteți si… vă înmulțiți(n.n. mulți, nu și proști ca până acum!)! Cam așa s-ar traduce începutul discursului lui Stănescu. A uitat celebrul nea Paul, că la precedentele alegeri Oltul a fost prima organizație pe țară dar nu cu el. Nici președinte și nici măcar prezent în teritoriu, ci prin birouri pe la Keseleff. Se întâmplă, de la vreme, de la vârstă, de la scame multe imaginare dar adunate ca să fie bine să nu fie rău să scapi din mână realitatea. Aia în care te elogiază niște unii pentru că i-ai sprijinit pe persoană fizică, să ajungă în funcții- vezi Firea, Neacșu, etc și nu cea în care o fac ”ai tăi”, adică fix cei care te-au votat și te-au adus de la Vișina la Slatina și apoi la București. Nici nu ar avea de ce să o facă cum însuși Stănescu, voit sau luat de valul odelor, a recunoscut-o: ”Îmi cer scuze că în ultima perioadă nu prea am ajuns pe aici, îmi cer scuze și primarilor…(…)Oltenia are multe lipsuri pentru că, poate așa au fost vremurile. Poate noi am fost cu voturile, alții au fost cu altceva… Dar de data asta, fiind și nea Paul acolo, sper să reglăm lucrurile…” E drept că speranța moare ultima însă, nea Paul, pentru cei cu memorie scurtă, e de ceva ani la București și Oltul e tot… nereglat! Singura certitudine e că de azi, PSD Olt rămâne aceeași ”echipă” de ieri și din 2020, să joace și-n 2024, iar nea Paul tot cu… ”business, business” pe la Capitală. Pentru unu, pentru altul dar și pentru sine!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!