Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

GURA PĂCĂTOSULUI: PAUL STĂNESCU N-ARE CERTITUDINEA CĂ FRATELE SĂU E BUN PENTRU A CONDUCE ADR SV OLTENIA!

11. octombrie. 2022

Nu doar media sau adversarii politici ai PSD ridică semne (mari!!!) de întrebare cu privire la numirea lui Alexandru Stănescu la conducererea ADR SV Oltenia. Înclusiv fratele său are semne de întrebare în special în ceea ce privește competențele sale în domeniu, de altfel inexistente așa cum reiese din CV-ul acestuia.

Probabil se pricepe, nu mă întrebaţi că nu ştiu la ce se pricepe fratele meu”, declară public secretarul PSD pe holurile Parlamentului. Și tot probabil, tot fratele întărește suspiciunile și cu privire la ”ajutorul” grație căruia a ajuns Alexandru Stănescu să obțină cel mai bun punctaj la ceea ce s-a numit oficial ”concurs pentru ocuparea postului vacant de director general”: «Nu am cu ce să îl ajut. El s-a ajutat probabil singur

Iar ca să se plele pe mâini(n.n. zice el!) de orice minimă suspiciune cu privire la implicarea sa în numire, Stănescu vine cu un argument demn de filmele cu proștii: «Vă dau o veste tristă. Cred că nu am mai vorbit cu fratele meu de aproximativ un an. Cred că la organizaţia PSD Olt am mers foarte rar, aşa că fratele meu este vicepreşedinte al partidului la organizaţia PSD Olt, două mandate de deputat.»

De altfel, având în vedere că plângerea formulată de cei de la USR la DNA îi vizează în principal pe cei cinci președinți de consilii județene din regiune și membri comisiei de concurs, Stănescu poate sta relaxat. Are ”oameni cu ziua” și pentru scos castane!

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!