Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

USR NU-L SLĂBEȘTE PE FRATELE LUI STĂNESCU: DE LA CCR LA DNA!

03. octombrie. 2022

USR solicită DNA să se autosesizeze în cazul a ceea ce consideră a fi trucarea concursului de angajare pentru Alexandru Stănescu la șefia ADR Sud-Vest Oltenia. Se întâmplă după ce în decembrie anul trecut reprezentanții aceluiași partid au atacat la Curtea Constituțională hotărârea de numire a lui Stănescu în comitetul de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) motivând că aceasta este o persoană care nu are nicio legătură cu domeniul energiei și nici nu îndeplinește condițiile prevăzute de lege. La scurt timp, înainte ca judecătorii să pronunțe o decizie, fratele secretarului general al PSD și-a dat demisia.

Azi, când Alexandru Stănescu a fost numit oficial director al ADR Sud-Vest Oltenia, USR susține că procedura de angajare a fost inițiată din dispoziția celor 5 președinți de consilii județene din Sud-Vest Oltenia, tot ei fiind cei care au stabilit și aprobat componența Comisiei de Concurs, despre care susține că ”a trucat întregul concurs, astfel încât să fie eliminat orice risc ca un alt potențial participant în afara lui Stănescu-fratele să poată fi numit în funcția de director general al ADR SVO. Aceasta rezultă atât din încălcarea prevederilor legale referitoare la organizarea unui CONCURS, cât și din desfășurarea ulterioară a evenimentelor”.

Așa cum a fost formultată plângerea, suspiciunile îi vizează atât pre președinții consiliilor județene cât și pe membri comisiei de concurs. Stănescu, atât Alexandru cât și fratele sunt… bine. Emoții puține spre deloc!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!