Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STĂNESCU A VENIT LA ADR SV OLTENIA CA SĂ… VINĂ!

27. septembrie. 2022

ADR SV Oltenia anunță în cele din urmă, oficial, că are un nou director general în persoana fratelui lui Paul Stănescu, de altfel unica șipreferata recomandare pe post. De altfel s-a păstrat la ADR SV Oltenia ”modelul” de la ANRE în ceea ce privește ”vocea și talentul”, cu precizarea că aici(n.n. ANRE) n-a apucat să se usuce cerneala pe numire.

« Domnul Alexandru Stănescu este noul director general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în urma concursului organizat în luna septembrie de către Consiliul pentru Dezvoltare Regională al regiunii Sud-Vest Oltenia, organism care coordonează activitățile de elaborare și monitorizare a politicilor de dezvoltare regională. Domnul Alexandru Stănescu îl înlocuiește la conducerea ADR Sud-Vest Oltenia pe domnul Ștefan-Cătălin Catană, care asigura interimatul instituției din luna februarie, ca urmare a deciziei fostului manager de a se pensiona.

Noul director general vine la conducerea ADR Sud-Vest Oltenia într-o perioadă deosebit de importantă, cu multe provocări, odată cu desemnarea instituției drept Autoritate de Management pentru Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, program care a fost transmis oficial către Comisia Europeană în data de 25 mai 2022.»

Așadar, Alexandru Stănescu a preluat conducerea unei institutii ”într-o perioadă deosebit de importantă, cu multe provocări”. Ce face noul numit cu ele, cu provocările? Face bine! Și cam atât, cum însuși glăsuiește în primul mesaj oficial din poziția de director:

Sunt convins că împreună vom reuși să ducem Oltenia acolo unde îi este locul, în topul regiunilor dezvoltate și prospere. Avem toate pârghiile necesare pentru a realiza acest lucru, o sumă importantă care va fi alocată pentru dezvoltarea comunităților din cele cinci județe ale regiunii, astfel că următorii ani sunt o șansă extraordinară pentru noi. Avem multe oportunități, dar, cu siguranță, vor apărea și multe provocări, la care ne vom adapta, iar munca noastră va avea ca finalitate implementarea unor proiecte importante la nivel local și regional. Promit că toată experiența mea de peste 35 de ani în mediul privat, dar și ca demnitar al statului român, va fi pusă în slujba interesului regional.

Așadar, să vorbim vorbe! Cu pârghii, cu oportunități, cu provocări da’ cu nimic concret. La general! Cu subiect dar fără obiect! Cât despre vasta experiență… dacă ar fi despre ogoare, semănat și recoltat, atunci într-adevăr ar fi fost Alexandru Stănescu omul potrivit să conducă ADR Sud Vest Oltenia. Altfel, doar pohta fratelui mai mare pentru că… poate!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!