Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

TIMBRU’ ȘI SCRISOAREA: IANCU ȘI ALBOTĂ- MÂNAȚI ÎN LUPTĂ DE MOTIVAȚIE, FĂRĂ INSPIRAȚIE…

21. septembrie. 2022

Greu la început de sesiune. După o vacanță de două luni aleșii dau semne de lipsă inspirație. Pentru că, în marea lor majoritate, fie că vorbim de sociali democrați sau liberali(n.n. ai nostri, de la Olt!), încă de la începutul primei sesiuni a legislaturii 2020-2024, prin postările publice pe care le-au făcut pe rețelele de socializare s-au dovedit a fi mai degrabă un fel de purtători de cuvânt ai partidului. Așadar, e pe… creativitate și nu pe proiecte unde se merge doar la ”paușal”- și ei printre cosemnatari ai diverselor proiecte inițiate de ALȚI colegi din țară.

Cea mai recentă dovadă din categoria ”să vorbim vorbe” (n.n. cu siguranță nu și ultima) vine de la deputații Albotă și Iancu de la PSD Olt. Sau invers, dacă vorbim de ordinea în care au postat mesajele(n.n. aici ar fi și copy paste Albotă după Iancu, pe model timbru pe scrisoare). Ziua este aceeași, 15 septembrie, mesajul același- economisirea energiei.

Mici modificări la formă. Aceeași Mărie, la fel și pălărie doar cu borurile schimbate. Cu siguranță ambii aleși ai neamului au simțit în aceeași zi nevoia să ”se răzvrătească” împotriva ministrului energiei și să ”se solidarizeze” cu românii care au de ales fie să facă duș împreună, fie să stingă becul. Nici nu încape discuție că și această postare se încadrează în ”norma” lunară pe care pare că o au(n.n. le-a fost impusă de la centru de comandă sau și-au impus-o de bună voie…) și prin care consideră probabil că-i conving pe alegători de faptul că-și merită mandatul. Asta deși în campania electorală nici unul dintre parlamentarii de Olt nu au avut în program(n.n. și implicit nu pentru asta au primit vot!) norma de postări ci norma de proiecte inițiate cu aplicabilitate imediată care să aducă bine(n.n de ”prosperitate” nici urmă) în viața oamenilor. Dar când este motivație fără inspirație… trăiască emojii că fac postările mai… animate!!👌

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!